Gorenaren maken zich op voor thuistriatlon

De bossen rondom Goor zijn morgen weer het decor voor de Hof van Twente-triatlon. Die wordt voor de derde keer gehouden. De organisatie is in handen van het Triatlon Team Hof van Twente met start en finish bij het zwembad aan de Potdijk. Zo’n 500 deelnemers hebben zich ingeschreven in de verschillende categorieën. Uit Goor zijn er 26 individuele inschrijvingen waarvan 20 op de achtste triatlon en 6 bij de jeugd. Na het zwemmen in De Vijf Heuvels is er een fietsparcours. Daarna is het afsluitende hardlopen. Er is eveneens teamwedstrijd waarin de drie onderdelen door verschillende deelnemers worden afgewerkt. Uit Goor staan morgen zes teams aan de start. Gorenaar Aschwin Kruders is de speaker tijdens het sportevenement dat om 09.30 uur begint.

Jochem Mensink won vorig jaar in de categorie jongens 8 en 9 jaar

 

Gerelateerde berichten

  • Extra trainingsdagen voor Hof van Twente Triathlon21 januari 2017 Extra trainingsdagen voor Hof van Twente Triathlon Om alle deelnemers van de Hof van Twente Triathlon optimaal klaar te stomen voor de grote wedstrijd op 21 mei worden er diverse trainingen georganiseerd. Bij zwembad ‘De Vijf Heuvels’ […]
  • Buitenbad op 28 april open met loterij voor De Roos18 april 2018 Buitenbad op 28 april open met loterij voor De Roos Het is deze week al prachtig weer maar daar is door de diverse buitenzwembaden geen rekening mee gehouden en dus is het nog even wachten op waterpret in de zwembaden in de buurt. Het […]
  • Mensink wint jeugdwedstrijd Hof van Twente Triathlon30 mei 2016 Mensink wint jeugdwedstrijd Hof van Twente Triathlon Jochem Mensink heeft gisteren de Hof van Twente Triathlon op zijn naam gebracht in de categorie voor jongens van 8 en 9 jaar. De jonge Gorenaar volbracht de verkorte afstanden zwemmen, […]
  • Maak kennis met babyzwemmen1 april 2017 Maak kennis met babyzwemmen Zwemmen met uw eigen kleine telg. Vanaf woensdag wordt een instuif georganiseerd bij zwembad De Vijf Heuvels. Van 9.00 tot en met 9.30 uur kunnen kinderen van ongeveer 2 tot 5 jaar te […]
  • Gorenaren actief op wintertriatlon30 maart 2015 Gorenaren actief op wintertriatlon Drie Gorenaren startten gisteren tijdens de wintertriatlon in Enschede. De zogenoemde sprint (5 kilometer hardlopen, 20 kilometer wielrennen en 10 kilometer schaatsen) leverde net geen top […]