Een tipje van de sluier…

Na een natte start kwam de Open Dag in de Schoolfeestloods in gang. Belangstellenden stroomden in grote getale naar de Nijverheidsweg om de praalwagens in wording aan een grondige inspectie te onderwerpen. “Op de straat gaat het soms zo snel en zie je alles niet zo goed. Hier heb ik even rustig de tijd om te genieten van al dat moois,” zegt een trouwe bezoekster. Natuurlijk was nog niet alles te zien, want over vijf weken moeten de groepen er staan.

Van “Dom verdan” tot “Løp wa lös” en van de Goorse biertent Rellie tot “Kump wa good”; alle wagenbouwgroepen waren aanwezig om uitleg te geven waar ze het publiek dit jaar op 25  juni weer mee gaan verrassen. De Schoolfeestenclave was zichtbaar aanwezig om nieuwe vrijwilligers te werven om de drankvoorziening niet in het geding te laten komen tijdens het Schoolfeest.