GFC zet flinke stap richting lijfsbehoud

GFC is de nacompetitie voor een plek in de vierde klasse uitstekend begonnen. Vanmiddag werd Zenderen Vooruit met 4-1 verslagen. Op het eigen sportpark Heeckeren opende ‘good old’ Simon Ruumpol al na negen minuten de score. Zes minuten voor rust kreeg GFC een strafschop na een overtreding in het 16 meter-gebied die werd benut door Tim Wassink. Niet veel later kwam Zenderen Vooruit terug in de wedstrijd na een buitenspel-situatie waarvoor niet werd gevlagd waardoor Bart Beld de aanluitingstreffer kon aantekenen en de beide ploegen gingen rusten met een stand van 2-1 op het scorebord.

GFC viert de 3-1 van Simon Ruumpol

In de tweede helft ontwikkelde GFC een overwicht dat in de 71e minuut resulteerde in de 3-1 van weer Simon Ruumpol. Vier minuten later werd het 4-1 doordat Tim Wassink ook voor zijn tweede treffer van de middag tekende. Daarna zette de ploeg uit Zenderen nog wel aan creƫerde enkele kansen en het was aan doelman Dennis Vorkink te danken dat daaruit niet werd gescoord. Door de 4-1 overwinning heeft GFC een uitstekende uitgangspositie om lijfsbehoud veilig te stellen en ook volgend seizoen in de vierde klasse te spelen. Komende donderdag is de return in Zenderen en dan mogen de rood zwarten zelfs nog met twee doelpunten verschil verliezen. Het duel begint op Hemelvaartsdag om 14.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • GFC ook volgend jaar vierdeklasser25 mei 2017 GFC ook volgend jaar vierdeklasser GFC is er zonder al teveel moeite in geslaagd om het tweeluik met Zenderen Vooruit in de nacompetitie, winnend af te sluiten en lijfsbehoud veilig te stellen. Na de 4-1 zege in eigen huis […]
  • GFC heeft zware kluif aan Zenderen Vooruit20 mei 2017 GFC heeft zware kluif aan Zenderen Vooruit GFC speelt morgen het eerste nacompetitie-duel om lijfsbehoud in de vierde klasse tegen Zenderen Vooruit (14.00 uur). Die ploeg werd tweede in de vijfde klasse en de statistieken laten […]
  • GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker10 mei 2018 GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker GFC maakte vanmiddag in het inhaalduel tegen Sportclub Markelo geen fout en is na de 3-2 zege nu helemaal zeker van nacompetitie-voetbal om promotie naar de derde klasse. Op sportpark […]
  • GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit14 mei 2017 GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit GFC is er vanmiddag, ondanks een puike 4-0 zege op FC Het Centrum, niet in geslaagd om de nacompetitie te ontlopen. Doordat TVO bij BSC Unisson won, is GFC als 11e geĆ«indigd in de vierde […]
  • GFC boekt verdiende en broodnodige zege in Delden2 april 2017 GFC boekt verdiende en broodnodige zege in Delden GFC heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B. De Hofderby tegen Rood Zwart werd in Delden met 0-2 gewonnen. GFC kwam goed uit de […]