Gorenaren sterk in Hof van Twente Triatlon

De Goorse deelnemers aan de Hof van Twente Triatlon presteerden vandaag uitstekend. Niek Nijman won bij de jongens 12 en 13 jaar terwijl Jochem Mensink tweede werd bij de jongens van 8 en 9 jaar. Bij de vrouwen boven 16 jaar werd Kimberly Kranenberg in haar eerste triatlonjaar vijfde en 2e in het Hof van Twente-kampioenschap. Bij de teams was er een overwinning van ‘Escargot’ met daarin loper Michel van der Heide en zwemster Naomi Geerdink uit Goor.  Gerben Heimerink werd zesde van de Hof van Twente bij de mannen. Er deden iets meer dan 500 triatleten mee aan de wedstrijden die begonnen in zwembad De Vijf Heuvels. Na het zwemmen was er het fietsparcours en daarna het afsluitende hardlopen.

 vlnr: Kimberley Kranenberg, Mieke Prins en Joriene Klaassen, de beste drie in het kampioenschap van de Hof van Twente

Gerelateerde berichten

  • Clinic in voorbereiding op Triatlon5 maart 2022 Clinic in voorbereiding op Triatlon Sportievelingen die mee willen doen aan de Hof van Twente Triatlon dit voorjaar en zich optimaal voor willen bereiden wordt door Zwembad De Vijf Heuvels de kans geboden om mee te doen met […]
  • Drie nieuwe zaken in centrum Goor17 december 2021 Drie nieuwe zaken in centrum Goor Er komen op de kortere of langere termijn drie nieuwe zaken bij in het centrum van Goor. Allereerst wordt morgen Fotostudio Hanneke geopend in de voormalige lunchroom tegenover de […]
  • Echtpaar Geerdink gouden paar in Villa Vrijland6 mei 2021 Echtpaar Geerdink gouden paar in Villa Vrijland Het is feest bij Villa Vrijland aan de Deldensestraat vandaag de 6e mei. Het daar woonachtige echtpaar Geerdink is vandaag op de kop af 50 jaar getrouwd. Zij wonen nu een jaar met veel […]
  • Lisa Nijman is 16 jaar !4 september 2017 Lisa Nijman is 16 jaar ! Een fraai spandoek en een boel gezelligheid. Lisa Nijman is 16 jaar geworden en wordt daarmee van harte gefeliciteerd. Met name door haar vriendinnen die aankondigen dat het echte feesten […]
  • Brummelaar nieuwe leider in Goorse Tourpoule5 juli 2017 Brummelaar nieuwe leider in Goorse Tourpoule Sven Brummelaar is de nieuwe leider in het algemeen klassement van de Goorse Tourpoule. Hij heeft het gele tricot overgenomen van Gerben Kappert die is gekelderd naar de 25e plaats na de […]