Dier&Care viert 1-jarig jubileum met feestelijke koopzondag (Adv)

Pets en Co-Dier&Care is jarig. De vernieuwde dierenspeciaalzaak aan de Grotestraat in Goor bestaat 1 jaar en dat wordt gevierd met een feestelijke koopzondag, komend weekeinde. Een ieder wordt uitgenodigd om dan te komen en te profiteren van diverse kortingsaanbiedingen. Hondenbezitters kunnen met hun trouwe viervoeter komen want er is ook een heuse hondenfotograaf aanwezig. Naast de fotosessies kunnen de bezoekers profiteren van 15% korting op het hele assortiment en zijn er allerlei gratis lekkernijen bij de aankoop van honden- en kattenvoer. Alle reden dus om komende zondag, 28 mei, naar Dier&Care te gaan tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

Dit is Sam, de enige hond die een selfie kan maken. De rest kan het niet en daarom komt er een hondenfotograaf bij Pets&Co-Dier&Care in Goor zondag