Frank Eeftink naar HHC Hardenberg

Frank Eeftink is na de zomer de nieuwe trainer van het beloftenelftal van HHC Hardenberg. De voetbaltrainer uit Goor is de opvolger van Gert Jan Karsten, die bij de tweededivionist dit seizoen werd overgeheveld naar het eerste team. De 29-jarige Eeftink heeft al de nodige ervaring als trainer. In 2003 startte hij als trainer-coach van de Onder 13-selectie van zijn club SV Hector en vanaf 2007 van FC GFC Onder 15. In 2010 vertrok de Almeloër naar New Jersey/New York om daar als techniektrainer aan de slag te gaan.

In 2012 haalde hij de UEFA B-licentie bij de KNVB en werd hij talentcoach bij de voetbalbond. Vanaf 2013 combineerde hij dit met het trainerschap bij SVZW 2.

Gerelateerde berichten

  • Frank Eeftink nieuwe hoofdtrainer Oranje Nassau7 januari 2019 Frank Eeftink nieuwe hoofdtrainer Oranje Nassau Frank Eeftink is vanaf volgend seizoen de hoofdtrainer bij tweedeklasser Oranje Nassau. De 31-jarige Eeftink, wiens roots in Goor liggen, heeft in Almelo getekend voor één seizoen, met […]
  • In de ban van de derby……17 september 2010 In de ban van de derby…… Grote wedstrijden werpen hun schaduw vooruit. Zo ook de clash tussen GFC en Hector. Beide ploegen kruisen komende zondag de degens op sportpark Doesgoor. Voor trainer Ate Relker is het een […]
  • Hector in slechte wedstrijd onderuit bij FC Het Centrum26 maart 2017 Hector in slechte wedstrijd onderuit bij FC Het Centrum Het seizoen lijkt voor sv Hector uit te gaan als de spreekwoordelijke nachtkaars. De groen witten gingen vandaag in Enschede met 1-0 onderuit bij FC Het Centrum en daarmee zijn de plekken […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe II vindt in Stap nieuwe trainer19 mei 2009 Twenthe II vindt in Stap nieuwe trainer Ronald Stap is de nieuwe trainer van het tweede elftal van vv Twenthe. De club en de jeugdige oefenmeester kwamen vanavond een contract voor een jaar overeen. Ronald Stap ziet de tranfser […]