Twee prijzen voor Goorse sportscholen

Een erkenning voor twee Goorse sportscholen tijdens de verkiezing van beste sportschool in de Hof van Twente. Zo kreeg Movado Sports (foto) de meeste stemmen en werd De Sportschool met het hoogste cijfer beoordeeld. Beide fitnessondernemers namen de prijs gisteren in ontvangst in Almere, waar de uitreikingen plaatsvonden.
 

Gerelateerde berichten

  • De Sportschool viert 10e verjaardag2 september 2022 De Sportschool viert 10e verjaardag Slingers en ballonnen bij De Sportschool. De onderneming viert deze week haar 10-jarig bestaan. En daarmee heeft De Sportschool van Linus en Willeke Pijfers een vaste voet aan de grond in […]
  • Gratis ‘actieles’ bij Movado26 februari 2021 Gratis ‘actieles’ bij Movado De Goorse sportschool Movado heeft zich aangesloten bij de landelijke actie om de sportscholen weer open te krijgen. Morgen, zaterdag 27 februari, is er daarom een gratis Coronaproof […]
  • In beweging met Hofstreek TV18 april 2020 In beweging met Hofstreek TV Vanaf komende maandag, 20 april, zendt Hofstreek TV in samenwerking met de Sportschool in Goor het programma: 'De Hof in beweging' uit. In navolging van de populaire Olga Commandeur […]
  • Spinningmarathon voor Duchenne op voorhand al een succes15 januari 2019 Spinningmarathon voor Duchenne op voorhand al een succes Bij de Goorse sportschool Movado Sports wordt komende maandag 21 januari een drie uur durende spinningmarathon georganiseerd. Die blijkt op voorhand al een groot succes te zijn. Per […]
  • Gaslek ontdekt tijdens kledingverkoop Bunschotenstraat2 oktober 2018 Gaslek ontdekt tijdens kledingverkoop Bunschotenstraat De Goorse brandweer moest vanavond  om kwart voor zeven uitrukken voor een gaslek- melding aan de Bunschotenstraat in Goor. Daar was achter het pand van De Sportschool, een kledingverkoop […]