Fat Skool met Schoolfeest try out in Markelo

De Schoolfeestformatie Fat Skool and the wild Hens spelen komende vrijdagavond bij Grand Café De Kroon in Markelo. Het optreden aan de andere kant van de ‘bult’ geldt als generale voor het optreden in de Schoolfeesttent tijdens de laatste donderdagavond van juni. De Goorse gelegenheidsformatie met onder meer Femke Bleeker, Mirjam Zwierink, Leon tren Hove, Rogier Lentelink en Ramon Freriksen speelde ook vorig jaar op donderdagavond in de ‘Tente’. Het optreden van komende vrijdag in Markelo begint om 21.30 uur en de toegang is gratis.

Gerelateerde berichten

  • Kleintje Schoolfeest bij De Ster10 februari 2017 Kleintje Schoolfeest bij De Ster Het is nog vroeg in het jaar maar toch wordt er morgenavond bij café De Ster al een voorschot genomen op het komende School- en Volksfeest. De gelegenheidsformatie 'Fat Skool and the Wild […]
  • Ramon Freriksen nieuwe Prins Carnaval van Goor2 december 2017 Ramon Freriksen nieuwe Prins Carnaval van Goor Ramon Freriksen is de nieuwe hoogheid van de Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo. Hij werd vanavond, tot ieders verrassing, gepresenteerd tijdens een speciale feestavond in zaal De Ster. […]
  • Speciale ‘superband’ opent Schoolfeest 20166 mei 2016 Speciale ‘superband’ opent Schoolfeest 2016 Een speciaal voor het Schoolfeest geformeerde grotendeels Goorse band opent muzikaal het Feest der Feesten op de donderdagavond. Een 11-koppige formatie is al maanden aan het repeteren en […]
  • Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent15 januari 2018 Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent De donderdagavond tijdens Schoolfeest 2018 wordt weer muzikaal ingevuld door de gelegenheidsformatie Fat Skool and the Wild Hens. De Goorse band Reflexxion speelt dit jaar voor het eerst […]
  • Knakkie klaar voor grootse aftrap, special guest op de planken23 juni 2016 Knakkie klaar voor grootse aftrap, special guest op de planken "We zijn er klaar voor", laat Ramon Freriksen. Hij is de leadzanger van de speciaal geformeerde band Fat Skool & The Wild Hens. "De afgelopen maanden hebben we geregeld geoefend en we […]