Froukje van der Til ziet Sarah

Feest in de van Kollaan, waar Froukje van der Til haar 50ste verjaardag viert. Gisteren is haar tuin voorzien van een Sarah en de nodige spandoeken, dit als opmaat naar de rest van de nodige festiviteiten. Froukje wordt van harte gefeliciteerd namens “haar” Rene, kinderen Femma en Jurn en de rest van de feestvierders.   

Gerelateerde berichten

  • 22 mei 2012 Daniek van Til ziet halve Sarah Daniek van Til is vandaag 25 jaar geworden. Daniek is fysiotherapeute in Almelo. Haar verjaardag is zaterdagavond al gevierd. Van vrienden en familie heeft ze niet één, maar zelfs twee […]
  • Hector-coryfee is wars van Abraham…11 april 2015 Hector-coryfee is wars van Abraham… Hij was een plaag voor vele defensies als buitenspeler van het succesvolle sv Hector in de jaren '90. Rene Heideman viert vandaag zijn 50e verjaardag en zijn oud ploeggenoten van de […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Hond aangevallen in de Meene8 april 2011 Hond aangevallen in de Meene Afgelopen maandag (4 april) is rond 10.45 uur de hond van Froukje van der Til, een Whippet, aangevallen in de Meene bij de spoorwegovergang. Ze fietste met haar hond aangelijnd het spoor […]
  • Sarah voor Mieke van Rijswijk19 mei 2018 Sarah voor Mieke van Rijswijk Mieke van Rijswijk viert vandaag haar 50ste verjaardag. Gisteren werd ze verrast met een Sarah, vanavond wordt het feest gevierd bij De Bebsel. Namens de familie, buren en vrienden wordt […]