Blauwe golfjes op route Stadsregge

Het zijn subtiele blauwe golfmarkeringen op de route van de Waterstraat tot aan de Bunschotenstraat in Goor en aangebracht door leerlingen van de Waerdenborch (foto). De kleine blauwe golfjes markeren de loop van de voormalige Stadsregge door Goor en het uiteindelijk doel is dat de verflaagjes plaats gaan maken voor echt Reggewater. De leerlingen zijn door de stichting Stadsregge betrokken bij de totstandkoming om zich mede hierdoor meer te verdiepen in de geschiedenis van Goor en is onderdeel van het ambitieuze projectplan van evenementen en activiteiten die dit jaar plaats vinden zoals de opening van een toeristische route en een theatervoorstelling op het Schoolfeestplein.

Gerelateerde berichten

  • Stichting Stadsregge zoekt historische beelden21 november 2016 Stichting Stadsregge zoekt historische beelden De Stichting Stads-Regge Goor is op zoek naar verschillende foto's, tekeningen en schilderijen die de historie van Goor uitbeelden. Dit ter voorbereiding op het plaatsen van verhaalborden […]
  • Project Boven Regge afgerond met opening in De Meene5 juli 2017 Project Boven Regge afgerond met opening in De Meene De werkzaamheden aan de Boven Regge in De Meene bij Goor zijn vandaag afgerond met de officiële openingshandeling. Dat gebeurde vanmiddag door het opendraaien van een nieuwe stuw, […]
  • Goor verdeeld over toeristische waarde Reggeloop24 april 2017 Goor verdeeld over toeristische waarde Reggeloop Gaat de in juni te openen Reggeloop het toerisme in Goor bevorderen ? Dat was de vraag in een poll op deze site en de circa 500 respondenten zijn daarover verdeeld. Van de stemmers denkt […]
  • Informatieavonden voor potentiële medewerkers Goors muziektheater3 juli 2017 Informatieavonden voor potentiële medewerkers Goors muziektheater De organisatie van het grote Goorse Muziektheater 'Stem van de Regge' (28 en 29 september, Schoolfeestplein) is nog op zoek naar figuranten en mensen die willen helpen om theaterkleding- […]
  • Nieuw Goors bier in kader Stads-Regge12 oktober 2016 Nieuw Goors bier in kader Stads-Regge Het moet de inleiding vormen tot een pallet aan activiteiten ter voorbereiding op de blootlegging van de Stads-Regge in de komende jaren. De introductie van twee nieuwe Goorse bieren die […]