Blauwe golfjes op route Stadsregge

Het zijn subtiele blauwe golfmarkeringen op de route van de Waterstraat tot aan de Bunschotenstraat in Goor en aangebracht door leerlingen van de Waerdenborch (foto). De kleine blauwe golfjes markeren de loop van de voormalige Stadsregge door Goor en het uiteindelijk doel is dat de verflaagjes plaats gaan maken voor echt Reggewater. De leerlingen zijn door de stichting Stadsregge betrokken bij de totstandkoming om zich mede hierdoor meer te verdiepen in de geschiedenis van Goor en is onderdeel van het ambitieuze projectplan van evenementen en activiteiten die dit jaar plaats vinden zoals de opening van een toeristische route en een theatervoorstelling op het Schoolfeestplein.

Gerelateerde berichten

  • Stichting Stadsregge zoekt historische beelden21 november 2016 Stichting Stadsregge zoekt historische beelden De Stichting Stads-Regge Goor is op zoek naar verschillende foto's, tekeningen en schilderijen die de historie van Goor uitbeelden. Dit ter voorbereiding op het plaatsen van verhaalborden […]
  • Informatie-avond voor ouders nieuwkomers Waerdenborch1 november 2021 Informatie-avond voor ouders nieuwkomers Waerdenborch Scholengemeenschap De Waerdenborch organiseert komende woensdag een informatieavond voor ouders van leerlingen van groep 8 van de basisscholen in Goor en omgeving. Tussen 19:00 uur en […]
  • Leerlingen Waerdenborch doen kennis op bij Goorse bedrijven19 oktober 2021 Leerlingen Waerdenborch doen kennis op bij Goorse bedrijven Een groot aantal Goorse leerlingen van de Waerdenborch hebben vorige week een mooie ervaring opgedaan in het technische bedrijfsleven. In totaal werkten 33 bedrijven mee aan deze […]
  • Kinderen lastig gevallen op weg naar school9 december 2020 Kinderen lastig gevallen op weg naar school Leerlingen van De Waerdenborch in Holten zijn lastig gevallen door een persoon die zich op zou houden op de parallelweg ter hoogte van camping en zalencentrum De Poppe tussen Markelo en […]
  • Mondkapjesplicht op De Waerdenborch3 oktober 2020 Mondkapjesplicht op De Waerdenborch Op de Goorse vestiging van Scholengemeenschap De Waerdenborch geldt vanaf komende maandag een mondkapjesplicht. Dit heeft rector-bestuurder Marcel ten Vergert per mail aan de ouders van […]