Kater Kareltje vermist

Lidewij de Jager mailde ons met de mededeling dat kater Kareltje al enige tijd spoorloos is. De rood-witte kater is sinds 2 januari verdwenen vanaf de Goorse Gossinkweide. Hij heeft een halsband met naam en telefoonnummer om. Weet u iets over deze kat? Bel dan met 0547-261928.
vermistekatdejager

Gerelateerde berichten

  • Hufterigheid…29 september 2020 Hufterigheid… Volgens mij hebben we allemaal wel eens een 'baaldag' op het werk. Dat je denkt: “Wat doe ik hier!” Dat je er helemaal klaar mee bent en dat je het liefst in een hyperslaap gaat. Meestal […]
  • Kerstverlichting vernield op diverse plekken in Goor (Update)28 december 2015 Kerstverlichting vernield op diverse plekken in Goor (Update) Op versdchillende plaatsen is in Goor in het afgelopen weekend kerstverlichting vernield. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag. Bij meerdere huishoudens aan de Iependijk en de […]
  • Inwoners met een beperking gaan horeca helpen om gastvrijer te worden21 september 2021 Inwoners met een beperking gaan horeca helpen om gastvrijer te worden De Gorenaren Stan Jansen en Maarten ter Hofte nodigen de uitbaters van de horecagelegenheden in de Hof van Twente uit om te praten over hoe de cafés en restaurants gastvrijer kunnen […]
  • Nieuwe schrijfcursus in De Reggehof27 augustus 2013 Nieuwe schrijfcursus in De Reggehof In het kader van de Week van het Schrijven organiseert De Reggehof op donderdag 5 september een proefles van de nieuwe schrijfcursus ‘Waar gebeurd, echt gedroomd’. Door het doen van […]
  • Anouk Schottink grijpt net naast de winst in The Talent Project26 oktober 2018 Anouk Schottink grijpt net naast de winst in The Talent Project Anouk Schottink greep vanavond net naast de winst in The Talent Project. In een live-uitzending op RTL4 deed de 21-jarige zangeres het wederom uitstekend en bleef ze uiteindelijk over met […]