Opnieuw achter de tafel…

Het was vooral een gezllig weerzien van de oud-leden van Olympia die elkaar tijdens de reunie in het kader van het 50 jarig bestaan ook al troffen. Daar ontstond het idee om met oud-leden de degens nogmaals te kruisen. Aldus geschiedde en zo’n twintig fanatieke oud-tafeltennissers werkten zich in het zweet in de sportzaal aan de Kievitstraat. Uiteindelijk ging de finale tussen Michel van der Heide en Harold Spenkelink die ook in hun tijd al op hoog niveau speelden. Van der Heide won. Bij de nummers twee won Gerard Abma, bij de nummers drie Maurice Achterkamp en bij de nummers vier Martin Brunnekreef. 

oudledenolympia

Gerelateerde berichten

  • De Grotestraat voor het bombardement…29 januari 2017 De Grotestraat voor het bombardement… De wand met grote prenten die het verleden van Goor laten zien in het Goorse centrum trok deze week al veel bekijks. Het leverde mooie gesprekken op en het wierp ook vragen op als 'Hoelang […]
  • Bliksem treft Hoek16 juli 2010 Bliksem treft Hoek Niet iedereen in Goor is zonder schade gebleven na het noodweer van afgelopen woensdag. Tankstation Hoek aan de Enterseweg werd getroffen door blikseminslag in een stroomkast. Drie […]
  • GFC herpakt zich knap tegen TVV23 september 2012 GFC herpakt zich knap tegen TVV GFC heeft zondag de derde zege van het seizoen behaald. De ploeg van trainer Iwan Bult won thuis van TVV. Daar was wel een wederopstanding voor nodig van de Goorse formatie. TVV kwam op […]
  • Schoolfeestloods geopend29 maart 2014 Schoolfeestloods geopend Nog drie maanden en dan barst het feest der feesten weer los op het Schoolfeestplein. De loods voor de wagenbouwers is vandaag weer geopend. Dat gebeurde met een toespraak van […]
  • Twenthe F2 in stijl naar de titel13 december 2016 Twenthe F2 in stijl naar de titel De jongens van Twenthe F2 hebben beslag gelegd op de titel. De telgen bij de Roomsen hadden al een ruime marge op de directe concurrentie. Tegen Vorden F1 hadden ze dan ook voldoende aan […]