GFC ook volgend jaar vierdeklasser

GFC is er zonder al teveel moeite in geslaagd om het tweeluik met Zenderen Vooruit in de nacompetitie, winnend af te sluiten en lijfsbehoud veilig te stellen. Na de 4-1 zege in eigen huis van afgelopen zondag, werd het vanmiddag in Zenderen 2-2. Daardoor is GFC ook volgend seizoen vierdeklasser en is Goor in ieder geval weer verzekerd van twee stadsderby’s. In de wedstrijd tegen Zenderen Vooruit kwam GFC, na een sfeervolle actie van de Goorse supporters, al na 5 minuten op voorsprong door een treffer van Simon Ruumpol. Daarna gebeurde er voor rust, behoudens één mogelijkheid voor de thuisploeg, niet veel.

Dat was wel zo vlak na rust toen Zenderen op gelijke hoogte kwam door een goal van Robin Sonder. Halverwege de tweede helft werd een vrije trap van Ramon van Os van richting veranderd waardoor ZV gelukkig  op 2-1 kwam. Toen kwam er wel weer hoop op een resultaat voor de thuisploeg maar die werd 10 minuten na die goal, de grond ingeboord door Colin Mensink die de 2-2 binnen schoot. Daarna kwam GFC niet meer in de problemen. Ook niet na twee rode kaarten die in de slotfase nog werden getrokken. Zowel Colin Mensink als Daan Zwierink moesten na het tweede geel van het veld. Na het laatste fluitsignaal was het feest bij de Goorse ploeg en de vele meegereisde GFC-supporters. Voor ZV resten de herkansingen voor een plek in de vierde klasse.

 

 

ramon van os

Gerelateerde berichten

  • GFC zet flinke stap richting lijfsbehoud21 mei 2017 GFC zet flinke stap richting lijfsbehoud GFC is de nacompetitie voor een plek in de vierde klasse uitstekend begonnen. Vanmiddag werd Zenderen Vooruit met 4-1 verslagen. Op het eigen sportpark Heeckeren opende 'good old' Simon […]
  • GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit14 mei 2017 GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit GFC is er vanmiddag, ondanks een puike 4-0 zege op FC Het Centrum, niet in geslaagd om de nacompetitie te ontlopen. Doordat TVO bij BSC Unisson won, is GFC als 11e geëindigd in de vierde […]
  • GFC gaat vol voor prijs zonder promotie8 juni 2019 GFC gaat vol voor prijs zonder promotie De beloning zal uitblijven maar de prijs blijft. GFC staat maandag in de finale van de nacompetitie met als inzet een plek in de derde klasse van het zondag-amateurvoetbal. Die plek zit […]
  • GFC heeft zware kluif aan Zenderen Vooruit20 mei 2017 GFC heeft zware kluif aan Zenderen Vooruit GFC speelt morgen het eerste nacompetitie-duel om lijfsbehoud in de vierde klasse tegen Zenderen Vooruit (14.00 uur). Die ploeg werd tweede in de vijfde klasse en de statistieken laten […]
  • GFC speelt gelijk tegen Almen11 september 2021 GFC speelt gelijk tegen Almen GFC heeft het tweede bekerduel in de nieuwe competitie met 2-2 gelijk gespeeld.De ploeg van trainer Romano Lammertink kwam op achterstand in de eerste helft maar kwam nog vóór rust op […]