Kleurplatenwedstrijd Stadsregge sluit bijna

De kinderen die meedoen aan de kleurwedstrijd van de stichting Stadsregge Goor kunnen hun kleurplaat nog inleveren tot komende maandag 29 mei. Dat kan bij de eigen school, de Readshop en de Primera. De Kleurplaten zijn nog te downloaden via www.stadsreggegoor.nl.

Gerelateerde berichten

  • Kleurwedstrijd voor De Regge8 mei 2017 Kleurwedstrijd voor De Regge Kinderen van de Goorse basisscholen ontvangen deze week een kleurplaat om mee te doen aan de kleurwedstrijd van Stichting Stads-Regge Goor. Telgen tot en met tien jaar kunnen mee doen aan […]
  • Wandelroute Reggeloop Goor op 16 juli geopend3 april 2017 Wandelroute Reggeloop Goor op 16 juli geopend De zogenoemde Reggeloop Goor, een wandelroute langs de Stadsregge, wordt op vrijdag 16 juni aanstaande officieel geopend. Dat gebeurt door burgemeester Nauta en een afgevaardigde van de […]
  • Nieuw Goors bier in kader Stads-Regge12 oktober 2016 Nieuw Goors bier in kader Stads-Regge Het moet de inleiding vormen tot een pallet aan activiteiten ter voorbereiding op de blootlegging van de Stads-Regge in de komende jaren. De introductie van twee nieuwe Goorse bieren die […]
  • Oudste basisschooljeugd gratis naar Reggetheater7 september 2017 Oudste basisschooljeugd gratis naar Reggetheater Goorse kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen kunnen gratis naar het Muziektheater “De Stem van de Regge” op 29- en 30 september op het Schoolfeestplein. Deze week wordt op de […]
  • Overgrote meerderheid wil tweerichtingsverkeer in Molenstraat terug4 april 2017 Overgrote meerderheid wil tweerichtingsverkeer in Molenstraat terug De Molenstraat moet zo snel mogelijk weer een tweerichtingsweg worden voor personenauto's. Dat is de mening van het overgrote deel van de deelnemers aan een poll op onze site. Maar liefst […]