Vijfde lustrum nachttoernooi sv Hector

Wat ooit begon als een gemoedelijk onderling voetbaltoernooitje is inmiddels uitgegroeid tot een evenement van naam en faam. Het nachttoernooi bij sv Hector. Vrijdag beleeft de club daarvan alweer de 25ste editie met ook dit jaar teams met illustere namen als De Grasmaaiers, Trinkie Trinkie Olanda, de Pantybeukers en Grolsch Royce. De voetballers die uit diverse plaatsen uit Twente en Salland komen strijden om de felbegeerde Felix Slaghuis Bokaal (foto). Ook is het randgebeuren dit jaar weer een prominente trekpleister, aldus de organisatie. De poulewedstrijden op sportpark ’t Doesgoor starten om 20.30 uur.

Gerelateerde berichten

  • Nachttoernooi Hector al 26 jaar een regionaal begrip31 mei 2018 Nachttoernooi Hector al 26 jaar een regionaal begrip Het is het tweede voetbaltoernooi voor de voetballer en voetbalfan die ook wel van een party houdt, in korte tijd op 't Doesgoor. Na een uiterst succesvolle eerste editie van het […]
  • Droomwens-wedstrijd Kukelnest tijdens Kleurrijk in de Hof6 juli 2018 Droomwens-wedstrijd Kukelnest tijdens Kleurrijk in de Hof Alle kinderen die een 'droomwens' hebben voor kinderboerderij Het Kukelnest kunnen die volgende week zaterdag kwijt tijdens Kleurrijk in de Hof op het Schoolfeestplein. Daar is voor de […]
  • Zilveren jubileum voor Goors Klompenmuseum5 april 2017 Zilveren jubileum voor Goors Klompenmuseum Het is één van dé toeristische trekpleisters naast de karakteristieke Braakmolen en geopend in 1992. Het Goorse Klompenmuseum 't Oale Ambacht viert dit jaar het 25-jarig bestaan en dat […]
  • Nachttoernooi Hector weer prooi voor WVV4 juni 2016 Nachttoernooi Hector weer prooi voor WVV De mannen van WVV uit Hengevelde hebben opnieuw beslag gelegd op de winst bij het nachttoernooi van Hector. Onder prima omstandigheden wisten zij de finales eenvoudig te winnen. De ploeg […]
  • Phenix zoekt oud-leden en sympathisanten voor Reünie13 mei 2017 Phenix zoekt oud-leden en sympathisanten voor Reünie De Goorse korfbalvereniging Phenix’72 viert dit jaar het 45-jarig jubileum. Onder de noemer 'Feest der herkenning' wordt daarom een reünie georganiseerd voor oud-leden, ouders die in het […]