Vijfde lustrum nachttoernooi sv Hector

Wat ooit begon als een gemoedelijk onderling voetbaltoernooitje is inmiddels uitgegroeid tot een evenement van naam en faam. Het nachttoernooi bij sv Hector. Vrijdag beleeft de club daarvan alweer de 25ste editie met ook dit jaar teams met illustere namen als De Grasmaaiers, Trinkie Trinkie Olanda, de Pantybeukers en Grolsch Royce. De voetballers die uit diverse plaatsen uit Twente en Salland komen strijden om de felbegeerde Felix Slaghuis Bokaal (foto). Ook is het randgebeuren dit jaar weer een prominente trekpleister, aldus de organisatie. De poulewedstrijden op sportpark ’t Doesgoor starten om 20.30 uur.

Gerelateerde berichten

  • Joery Wenderman kwart eeuw oud27 mei 2021 Joery Wenderman kwart eeuw oud Hij is de man die ze er in het eerste van SV Hector er met bekeken schoten nog wel eens in schiet maar ook de derde helft zeker niet schuwt. Inmiddels is Joery Wenderman de kwart eeuw […]
  • Geld voor beweegpark Doesgoor22 mei 2021 Geld voor beweegpark Doesgoor De gemeente Hof van Twente gaat €9.000 bijdragen aan het nieuwe beweegpark op sportpark 't Doesgoor. SV Hector, KV Phenix 72, Ouderenvereniging Goor en Wijkvoorziening ’t Doesgoor zijn […]
  • 25 jaar Buddy’s1 maart 2021 25 jaar Buddy’s Cafe Buddy’s is jarig. Vandaag viert het prachtige etablissement aan de Deldensestraat haar 25ste verjaardag. Voor het langstzittende uitbaters-paar van Goor André Nijmeijer en Hanneke […]
  • Behandeltafel Hector naar School en Volksfeest17 september 2020 Behandeltafel Hector naar School en Volksfeest De Goorse voetbalvereniging SV Hector heeft deze week een behandeltafel overhandigd aan het Goorse School- en Volksfeest. Doordat de Goorse EHBO-vereniging een nieuw onderkomen gevonden […]
  • Duurzaamheid bij Hector13 oktober 2019 Duurzaamheid bij Hector De final touch was de plaatsing van 44 zonnepanelen. Het clubgebouw van SV Hector is daarmee bijna op alle fronten duurzaam. Eerder werd het dak al voorzien van nieuwe isolatie en zijn er […]