Vijfde lustrum nachttoernooi sv Hector

Wat ooit begon als een gemoedelijk onderling voetbaltoernooitje is inmiddels uitgegroeid tot een evenement van naam en faam. Het nachttoernooi bij sv Hector. Vrijdag beleeft de club daarvan alweer de 25ste editie met ook dit jaar teams met illustere namen als De Grasmaaiers, Trinkie Trinkie Olanda, de Pantybeukers en Grolsch Royce. De voetballers die uit diverse plaatsen uit Twente en Salland komen strijden om de felbegeerde Felix Slaghuis Bokaal (foto). Ook is het randgebeuren dit jaar weer een prominente trekpleister, aldus de organisatie. De poulewedstrijden op sportpark ’t Doesgoor starten om 20.30 uur.

Gerelateerde berichten

  • Nachttoernooi Hector al 26 jaar een regionaal begrip31 mei 2018 Nachttoernooi Hector al 26 jaar een regionaal begrip Het is het tweede voetbaltoernooi voor de voetballer en voetbalfan die ook wel van een party houdt, in korte tijd op 't Doesgoor. Na een uiterst succesvolle eerste editie van het […]
  • Droomwens-wedstrijd Kukelnest tijdens Kleurrijk in de Hof6 juli 2018 Droomwens-wedstrijd Kukelnest tijdens Kleurrijk in de Hof Alle kinderen die een 'droomwens' hebben voor kinderboerderij Het Kukelnest kunnen die volgende week zaterdag kwijt tijdens Kleurrijk in de Hof op het Schoolfeestplein. Daar is voor de […]
  • TG Koeriers viert 25-jarig jubileum5 december 2018 TG Koeriers viert 25-jarig jubileum TG Koeriers viert haar 25-jarig bestaan. In 1993 is grondlegger Henri Tijhuis (foto), destijds samen met Christiaan van Sermondt, gestart met de eerste koeriersdienst van Goor. Vanaf het […]
  • Nachttoernooi Hector weer prooi voor WVV4 juni 2016 Nachttoernooi Hector weer prooi voor WVV De mannen van WVV uit Hengevelde hebben opnieuw beslag gelegd op de winst bij het nachttoernooi van Hector. Onder prima omstandigheden wisten zij de finales eenvoudig te winnen. De ploeg […]
  • Zilveren jubileum voor Goors Klompenmuseum5 april 2017 Zilveren jubileum voor Goors Klompenmuseum Het is één van dé toeristische trekpleisters naast de karakteristieke Braakmolen en geopend in 1992. Het Goorse Klompenmuseum 't Oale Ambacht viert dit jaar het 25-jarig bestaan en dat […]