Hectorjeugdteams verliezen bekerfinales

Hector jo9-1 en Hector jo11-1 zijn er niet in geslaagd om de districtsbeker te winnen. De jongste jeugd, de vroegere F1, moest in Haaksbergen de meerdere erkennen in Berghuizen jo9-1. Het wrd 4-2 op het veld van Bon Boys. Hector jo11-1 speelde in Vriezenveen in een bloedstollende eindstrijd met 2-2 gelijk tegen het Almelose La Première en verloor uiteindelijk na het nemen van strafschoppen. Het was een drukke dag voor de Hector-jeugd dat ook nog actief was op het eigen Henk Nijenhuis-toernooi. Daar waren er met name goede resultaten van de jeugd van GFC dat daar drie eerste prijzen in de wacht wist te slepen.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Zes derby’s in aanloop naar Goorse klassieker8 maart 2018 Zes derby’s in aanloop naar Goorse klassieker Voordat komende zondag vanaf 14:00 uur de strijd losbarst rond de eerste elftallen van Hector en GFC op sportpark 't Doesgoor zijn er in aanloop naar de Goorse klassieker maar liefst vijf […]
  • De bal rolt weer…30 april 2020 De bal rolt weer… Bij Hector een onwezenlijk beeld bij de entree van 't Doesgoor waar rode linten om de parkeerhavens zijn gespannen en ook de ingangen naar de kleedkamers op die wijze zijn afgezet. Op het […]
  • Internationaal jeugdtoernooi GFC afgelast14 september 2020 Internationaal jeugdtoernooi GFC afgelast Het internationale jeugdtoernooi van GFC dat op dinsdag 13 oktober zou worden gehouden op sportpark Heeckeren, gaat niet door. De 24e editie is afgelast vanwege het Corona-virus. De […]
  • GFC onder 15 naar NK in Valkenswaard31 maart 2018 GFC onder 15 naar NK in Valkenswaard De talenten van GFC jo15 hebben zich vandaag geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap jeugdvoetbal in Valkenswaard. De rood zwarten deden dat door verdienstelijke derde te worden […]