Twenthe 2 naar finale nacompetitie

Het tweede elftal van vv Twenthe heeft zich geplaatst voor de finale van de nacompetitie voor een plek in de tweede klasse. In en tegen Dieren werd weliswaar met 2-1 verloren maar doordat de Goorse ploeg vorige week met 5-0 won in het eerste duel in Goor, gaat Twenthe door naar de finale. In de eindstrijd is op Tweede Pinksterdag (maandag 5 juni) FC Eibergen 2 de tegenstander. Dat duel wordt op neutraal terrein gespeeld. De locatie is nog niet bekend.

Gerelateerde berichten

  • Promotie Twenthe 2 na winst op FC Eibergen5 juni 2017 Promotie Twenthe 2 na winst op FC Eibergen Het tweede elftal van vv Twenthe is gepromoveerd naar de reserve tweede klasse van het zondagamateurvoetbal. De finalewedstrijd tegen FC Eibergen 2 werd vandaag met 2-0 gewonnen. Op het […]
  • GFC 2 kampioen, Twenthe 2 naar nacompetitie6 juni 2022 GFC 2 kampioen, Twenthe 2 naar nacompetitie Het tweede elftal van GFC is vandaag kampioen geworden in de zesde klasse door met 2-1 te winnen van SV Enter 5 dat voor de wedstrijd nog aan kop stond met een punt voorsprong op GFC 2. […]
  • Twenthe op eigen veld onderuit tegen FC Eibergen1 mei 2022 Twenthe op eigen veld onderuit tegen FC Eibergen Na de zege in de stadsderby tegen Hector ging vv Twenthe vanmiddag onderuit tegen FC Eibergen. Op het eigen Piepwillem werd het in een pover duel uiteindelijk 0-2. Bij rust was het 0-0 na […]
  • Twenthe speelt gelijk tegen Eibergen24 november 2019 Twenthe speelt gelijk tegen Eibergen Twenthe heeft vandaag op het eigen sportpark 't Piepwillem met 1-1 gelijk gespeeld tegen FC Eibergen. Een puntendeling waarmee de Goorse ploeg het minst gelukkig was aangezien er een goal […]
  • Twenthe gedegradeerd na nederlaag in Rossum2 juni 2019 Twenthe gedegradeerd na nederlaag in Rossum VV Twenthe is vanmiddag gedegradeerd naar de vierde klasse van het zondag-amateurvoetbal. De ploeg van trainer Hans Dirksen verloor in Rossum met 3-0 van RSC na een ruststand van 1-0. In […]