Openbare WiFi in het Goorse stadshart

De kans is groot dat er nog dit jaar een openbaar WiFi-netwerk komt in het centrum van Goor. In een nieuwsbrief die door de gemeente aan lokale ondernemers is gestuurd staat dat er wordt gewerkt aan zogenoemde ‘belevingspleinen’. Dat zijn pleinen in de gemeente met bankjes die veel bezocht worden. Naast een WiFi-punt moeten daar ook zonnepanelen komen (foto) waar toeristen een elektrische fiets op kunnen laden. Volgens het ondernemersplatform Hof van Twente zal elke kern in de Hof van Twente een duurzame belevingsplek krijgen. In Goor ligt het voor de hand dat een dergelijk plein wordt ingericht bij de Social Sofa’s op het plein voor het politiebureau.

Gerelateerde berichten

  • Lustrum-avond Hof van Twente op Rozen over energie en warmte27 juni 2022 Lustrum-avond Hof van Twente op Rozen over energie en warmte Coöperatie Hof van Twente op Rozen bestaat vijf jaar en dat wordt komende woensdag gevierd met een avond die de actuele titel 'Van duurzaam naar gasloos wonen' heeft en wordt gehouden in […]
  • Duurzaamheid bij Hector13 oktober 2019 Duurzaamheid bij Hector De final touch was de plaatsing van 44 zonnepanelen. Het clubgebouw van SV Hector is daarmee bijna op alle fronten duurzaam. Eerder werd het dak al voorzien van nieuwe isolatie en zijn er […]
  • Uniek aardgasloos huis in Goor te bezichtigen6 november 2018 Uniek aardgasloos huis in Goor te bezichtigen Een volledig aardgasloos huis met behulp van zogenoemde PVT-panelen waarmee zowel electriciteit als warmte wordt gehaald uit zonnepanelen, wordt op dit moment gebouwd in de Goorse […]
  • Stadsraad zoekt leden voor werkgroep energiezuinig wonen28 november 2017 Stadsraad zoekt leden voor werkgroep energiezuinig wonen De Goorse Stadsraad is op zoek naar Gorenaren die zich in een werkgroep in willen zetten om te komen tot de verduurzaming van de woningen in het Goorse. Deze werkgroep wil in de maand […]
  • Petjes en scootervolk…6 juni 2017 Petjes en scootervolk… Is het gebrek aan talent en visie, macht op een foute manier laten gelden, tekort aan kennis en enthousiasme, óf heeft het te maken met een bepaald verstandelijk niveau? Deze vraag stelde […]