Goorse tennisfanaten op Roland Garros

Een onvergetelijke dag met een mooi oranje tintje voor een tiental Goorse tennisfanaten, gisteren in Parijs. Naast het gravel van het beroemde Roland Garros in Parijs, zaten zij op de tribune en waren getuige van Nederlands damessucces in de eerste ronde. De Gorenaren zagen eerst Richel Hogenkamp in twee sets winnen van de voormalige nummer 1 van de wereld, Jelena Jankovic. Daarna zagen ze ook nog Kiki Bertens die eveneens zegevierde door in drie sets de Australische Alja Tomljanvic te kloppen. De tien Goorse tennisliefhebbers zijn lid van de Goorse tennisvereniging De Mossendam. Samen hebben ze als groep in het winterseizoen getennist toen ook deze afspraak werd gepland.

Gerelateerde berichten

  • Zomertennis bij De Mossendam3 juni 2017 Zomertennis bij De Mossendam Tennisvereniging De Mossendam biedt mensen die andere sporten beoefenen maar toch ook graag een balletje willen slaan, de mogelijkheid om voor een gering bedrag in de komende zomer te […]
  • TV De Mossendam speellocatie van Special Olympics15 juni 2020 TV De Mossendam speellocatie van Special Olympics Twente gaat van 10 tot en met 12 juni 2022 het grootste landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking organiseren; de Special Olympics Nationale Spelen. En ook in […]
  • GTC biedt Zomer-challenge aan voor ‘andere sporters’30 mei 2020 GTC biedt Zomer-challenge aan voor ‘andere sporters’ De Goorse Tennisclub (GTC) wil deze zomer voetballers, hockeyers en andere teamspelers die te maken hebben met een zomerstop en nog niet in wedstrijdverband mogen sporten in verband met […]
  • Derde editie Goors winter-dubbel tennistoernooi12 januari 2016 Derde editie Goors winter-dubbel tennistoernooi De Goorse Tennisvereniging De Mossendam organisseert aan het einde van de maand de derde editie van het Open Winterdubbeltoernooi. Het toernooi, waaraan zowel dames- als herenkoppele mee […]
  • Eline Edel nieuwe clubtrainster TV De Mossendam3 juli 2019 Eline Edel nieuwe clubtrainster TV De Mossendam Eline Edel wordt de nieuwe clubtrainster van de Goorse tennisvereniging Mossendam. De 21-jarige Goorse is een kind van de club en momenteel in de afrondende fase van haar opleiding […]