Goorse tennisfanaten op Roland Garros

Een onvergetelijke dag met een mooi oranje tintje voor een tiental Goorse tennisfanaten, gisteren in Parijs. Naast het gravel van het beroemde Roland Garros in Parijs, zaten zij op de tribune en waren getuige van Nederlands damessucces in de eerste ronde. De Gorenaren zagen eerst Richel Hogenkamp in twee sets winnen van de voormalige nummer 1 van de wereld, Jelena Jankovic. Daarna zagen ze ook nog Kiki Bertens die eveneens zegevierde door in drie sets de Australische Alja Tomljanvic te kloppen. De tien Goorse tennisliefhebbers zijn lid van de Goorse tennisvereniging De Mossendam. Samen hebben ze als groep in het winterseizoen getennist toen ook deze afspraak werd gepland.

Gerelateerde berichten

  • Zomertennis bij De Mossendam3 juni 2017 Zomertennis bij De Mossendam Tennisvereniging De Mossendam biedt mensen die andere sporten beoefenen maar toch ook graag een balletje willen slaan, de mogelijkheid om voor een gering bedrag in de komende zomer te […]
  • Vriendjesmaand bij TV De Mossendam20 maart 2021 Vriendjesmaand bij TV De Mossendam TV de Mossendam heeft de maand april uitgeroepen tot 'vriendjesmaand'. De Goorse tennisvereniging wil de lokale jeugd graag kennis laten maken met de tennissport en wil daarom in de […]
  • TV De Mossendam speellocatie van Special Olympics15 juni 2020 TV De Mossendam speellocatie van Special Olympics Twente gaat van 10 tot en met 12 juni 2022 het grootste landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking organiseren; de Special Olympics Nationale Spelen. En ook in […]
  • Maak kosteloos kennis met tennis22 november 2020 Maak kosteloos kennis met tennis Tennis wint in deze corona-sores aan populariteit. De edele sport is één van de weinige sporten die mensen nog kunnen beoefenen op dit moment. Derhalve biedt TV de Mossendam de komende […]
  • Open Goorse tenniskampioenschappen gaan door19 juli 2020 Open Goorse tenniskampioenschappen gaan door Ondanks de Coronacrisis kunnen de jaarlijkse open Goorse tenniskampioenschappen gewoon door gaan. De zogenoemde 'Thuisin Open Goorse' wordt gehouden op de banen van TV De Mossendam en op […]