Motie Lidl nog niet ingediend

De Partij van de Arbeid-fractie wilde gisteravond tijdens de gemeenteraadsvergadering met een motie komen om het college te bewegen alsnog te bekijken hoe de verhuizing van de Lidl-supermarkt naar de Kerkstraat, een halt toegeroepen kan worden maar zag daar ter elfder ure toch vanaf. ‘Er is meer onderzoek nodig’ motiveerde fractieleider Fred Rijkens de opschorting. De PvdA wordt door de SP, D66 en GB gesteund. De VVD wil wel mee doen maar ‘niet voor de buhne’ aldus Gerda Bruins van de lokale liberalen. ‘Een motie die niet uitvoerbaar is, heeft geen zin’. Het CDA houdt zich voorlopig afzijdig.

Gerelateerde berichten

  • Ook politieke vuist tegen verhuizing Lidl29 mei 2017 Ook politieke vuist tegen verhuizing Lidl Na de protesten van buurtbewoners en ondernemersvereniging Goor Collectief keren nu ook een aantal politieke partijen zich tegen de verhuizing van de Lidl naar de Kerkstraat. Het Goorse […]
  • PvdA wil datum instellen twee-richtingsverkeer Molenstraat12 mei 2020 PvdA wil datum instellen twee-richtingsverkeer Molenstraat De PvdA in de Hof van Twente wil vanavond, tijdens de online-raadsvergadering, duidelijkheid over de termijn waarop de Molenstraat in Goor weer wordt opengesteld in twee richtingen. […]
  • ‘De politiek snurkt in kwestie rondom Lidl’11 mei 2020 ‘De politiek snurkt in kwestie rondom Lidl’ Het is een van de heetste hangijzers en toch leeft het niet echt bij alle gemeenteraadsleden. Althans dat is gevoel van de actievoerders tegen de komst van de Lidl op de plek van de […]
  • Meerderheid tegen eventuele verhuizing Lidl15 november 2018 Meerderheid tegen eventuele verhuizing Lidl De plannen voor de verhuizing van de Lidl van het Weversplein naar de Kerkstraat mogen van een groot deel van Goor wel de prullenbak in. Een poll op deze site wijst uit dat 57% van de meer […]
  • Lidl-plannen in de ijskast6 juli 2017 Lidl-plannen in de ijskast De nieuwe plannen voor de bouw van een Lidl-supermarkt in de Kerkstraat gaan voor zeker een jaar de ijskast in. De gemeenteraad heeft met algemene stemmen een voorstel van de lokale PvdA […]