Vlag kan nu echt uit, Schoolfeest-fotosite online

Goor begint al aardig geel te kleuren en dat komt doordat veel Gorenaren de beroemde Schoolfeestvlag al hebben hangen. Velen kiezen daarvoor de dag dat het nog zes weken duurt tot het Feest der Feesten. De officiéle dag is vandaag, 1 juni. Het Schoolfeestbestuur koos die datum enkele jaren geleden om elk jaar dezelfde vlagdatum te hebben. Vanaf vandaag is Schoolfeest dus ‘aan’. Ook op deze site waarop, naast een vlag in onze header, binnenkort weer de rubriek ‘Schoolfeestnieuws in het kort’ dagelijks zal verschijnen. Vanaf vandaag is ook de Schoolfeest-fotosite weer online met daarin de foto’s van de voorgaande jaren. Deze worden tijdens het feest natuurlijk weer aangevuld met prenten van de komende, 142e, editie. In de week voor het Schoolfeest wordt ook de nieuwe Schoolfeestkrant van Goorsnieuws.nl, huis aan huis bezorgd.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestkrant vanaf vandaag op de mat17 juni 2016 Schoolfeestkrant vanaf vandaag op de mat De Schoolfeestkrant is uit. De zevende uitgave van de krant die sinds 2009 wordt uitgebracht door Goorsnieuws.nl bevat alle wetenswaardigheden rond het Goors School- en Volksfeest en […]
  • De vlag kan uit !10 mei 2018 De vlag kan uit ! Het is vandaag, op deze Hemelvaartsdag de 10e mei, nog  'zes wekke'  tot aan het begin van het School en Volksfeest en dat is voor veel Gorenaren het sein om de gele Schoolfeestvlag uit te […]
  • Schoolfeestvlag mag weer wapperen2 juni 2016 Schoolfeestvlag mag weer wapperen De ware Schoolfeestadepten hadden de vlag 'zes wekke veur 't Schoolfeest' al in de mast hangen, maar sinds woensdag 1 juni mag de karakteristieke gele vlag ook volgens het officiële […]
  • Opbouw Schoolfeest-tent gaat beginnen13 juni 2016 Opbouw Schoolfeest-tent gaat beginnen De hekken zijn geplaatst en de eerste 'keet' is ook al neergezet op het Schoolfeestplein. Vandaag gaat het beginnen. De opbouw van de Schoolfeesttent. Voor vele Gorenaren hét moment dat […]
  • Achtste editie Schoolfeestkrant in de pen10 mei 2017 Achtste editie Schoolfeestkrant in de pen Er komt dit jaar opnieuw een Schoolfeestkrant uit. De bijbel van de moeder aller tentfeesten werd voorgaande jaren goed ontvangen door de Goorse burgers. De redactie van deze site is op […]