Vlag kan nu echt uit, Schoolfeest-fotosite online

Goor begint al aardig geel te kleuren en dat komt doordat veel Gorenaren de beroemde Schoolfeestvlag al hebben hangen. Velen kiezen daarvoor de dag dat het nog zes weken duurt tot het Feest der Feesten. De officiéle dag is vandaag, 1 juni. Het Schoolfeestbestuur koos die datum enkele jaren geleden om elk jaar dezelfde vlagdatum te hebben. Vanaf vandaag is Schoolfeest dus ‘aan’. Ook op deze site waarop, naast een vlag in onze header, binnenkort weer de rubriek ‘Schoolfeestnieuws in het kort’ dagelijks zal verschijnen. Vanaf vandaag is ook de Schoolfeest-fotosite weer online met daarin de foto’s van de voorgaande jaren. Deze worden tijdens het feest natuurlijk weer aangevuld met prenten van de komende, 142e, editie. In de week voor het Schoolfeest wordt ook de nieuwe Schoolfeestkrant van Goorsnieuws.nl, huis aan huis bezorgd.

Gerelateerde berichten

  • De vlag kan uit !10 mei 2018 De vlag kan uit ! Het is vandaag, op deze Hemelvaartsdag de 10e mei, nog  'zes wekke'  tot aan het begin van het School en Volksfeest en dat is voor veel Gorenaren het sein om de gele Schoolfeestvlag uit te […]
  • Schoolfeestkrant vanaf vandaag op de mat17 juni 2016 Schoolfeestkrant vanaf vandaag op de mat De Schoolfeestkrant is uit. De zevende uitgave van de krant die sinds 2009 wordt uitgebracht door Goorsnieuws.nl bevat alle wetenswaardigheden rond het Goors School- en Volksfeest en […]
  • Vanaf woensdag kan de Schoolfeestvlag weer uit10 mei 2021 Vanaf woensdag kan de Schoolfeestvlag weer uit Het Feest der Feesten gaat op de 'weide' voor het tweede achtereenvolgende jaar niet door maar corona kan het Schoolfeestgevoel niet uit de mensen halen. Komende woensdag is het 'zes […]
  • De Schoolfeestvlag kan morgen uit !12 mei 2020 De Schoolfeestvlag kan morgen uit ! Het Feest der Feesten gaat dan niet door, toch roept de organiserende stichting School- en Volksfeest eenieder in Goor op, om de gele Schoolfeestvlag vanaf morgen uit te hangen. Dan is […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)14 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (3) - Een ware traditie. Het posten van foto's op bijzondere plekken op de wereld met de Schoolfeestvlag. Het heilige gele banier prijkt ook op de Mont Ventoux. De historische berg in […]