Auto lekt LPG op het Weversplein

De Goorse brandweer kwam vanavond rond 19:45 in actie voor een lekkende LPG-auto op het Weversplein. Het gebied rondom de auto werd ruim afgezet. Een lekke LPG-slang bleek de boosdoener. De brandweer heeft het lek gedicht. De opgetrommelde Wegenwacht handelt de rest af.

Foto’s: Hof van Twente fotografie

Gerelateerde berichten

  • Bewoners Laarstraat geëvacueerd na gaslek24 juli 2016 Bewoners Laarstraat geëvacueerd na gaslek Een buurtbewoner van de Laarstraat heeft vanavond rond 23:00 een behoorlijke gaslek ontdekt. Het lek zat in een middendrukgasleiding waardoor de stoeptegels omhoog kwamen. De Goorse […]
  • Stormschade bij Aldi16 februari 2020 Stormschade bij Aldi De storm Dennis die vandaag ook over Goor raast lijkt in kracht niet zo heftig te zijn als de storm van vorige week maar toch heeft de wind wel een schadegeval opgeleverd. Bij de […]
  • Gaslucht bij Buddy’s28 oktober 2016 Gaslucht bij Buddy’s De Goorse brandweer is vanmiddag uitgerukt na een melding van een gaslucht ter hoogte van café Buddy's aan de Deldensestraat. Eenmaal gearriveerd werd net voor het pand gezocht maar niets […]
  • Brandweer Goor assisteert bij brand bakker Nollen15 januari 2022 Brandweer Goor assisteert bij brand bakker Nollen Ook de Goorse brandweer was aanwezig toen vannacht de bakkerij van Nollen in Hengevelde voor een groot deel werd verwoest door brand. Vanuit de kazerne in Goor werd na de eerste melding […]
  • Schoorsteenbrand in de Nachtegaalstraat9 januari 2022 Schoorsteenbrand in de Nachtegaalstraat De Goorse brandweer moest aan het einde van deze middag uitrukken voor een schoorsteenbrand in de Nachtegaalstraat. Daarvoor kwam assistentie van de collega's uit Diepenheim en Rijssen […]