Struinen door bijzondere tuinen…

In het kader van het evenement Heerlijck Zicht komt er ook een Open Tuinen-weekend. Dat wordt gehouden in Goor en Diepenheim van vrijdag 18- tot en met zondag 20 augustus. Mensen met een mooi en/of bijzondere tuin wordt gevraagd om die aan te melden en open te stellen voor andere tuinliefhebbers. Wie mee wil doen met dit tuinenweekeinde kan zich hiervoor aanmelden bij Caroline Heitink per MAIL. Gevraagd wordt om ook foto’s van de tuin op te sturen. Het is eveneens de bedoeling om muzikanten te laten spelen in de diverse tuinen om daarin een gezellige ambiance te creëren. Daarvoor kunnen muzikale talenten zich , ook per MAIL, aanmelden bij Ruut te Velthuis.

Gerelateerde berichten

  • Goorse tuinen met kunst en muziek…20 augustus 2017 Goorse tuinen met kunst en muziek… Mooie flora, diverse kunstwerken en fraaie liedjes vanmiddag in drie Goorse tuinen. In het kader van Heerlijck Zicht werden vandaag drie particuliere tuinen in Goor opengesteld voor het […]
  • Goors Montmartre bij voormalig gemeentehuis1 juni 2017 Goors Montmartre bij voormalig gemeentehuis In de tuinen van het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg, komt een Goorse variant van de bekende Parijse artistieke wijk Montmartre. In het kader van het evenement Heerlijck […]
  • Gemeente wil Goorse grond terug20 september 2014 Gemeente wil Goorse grond terug De gemeente Hof van Twente gaat op jacht naar grond die Goorse grondeigenaren zich in het verleden hebben toege-eigend. De gemeente heeft veel grond in eigendom die vaak grenst […]
  • Eerste editie Heerlijck Zicht verlengd17 augustus 2017 Eerste editie Heerlijck Zicht verlengd Het is pas de eerste editie, maar wegens succes verlengd. Liefhebbers van Kunstroute Heerlijck Zicht kunnen nog tot en met 17 september aan hun trekken komen. Na overleg met de kunstenaars […]
  • Cursus tuinieren bij De Reggehof24 januari 2015 Cursus tuinieren bij De Reggehof Er wordt door het Creatief Centrum van De Reggehof een cursus Tuinieren met plezier op touw gezet. Onderwerpen tijdens de cursus zijn onder meer het tuinonderhoud door de seizoenen heen, […]