Inbraken en fietsendiefstal in Goor

Bij de politie Hof van Twente is deze week aangifte gedaan van twee woninginbraken en een fietsendiefstal in Goor. In de Roerdompstraat werd afgelopen maandag rond 14.00 uur is er ingebroken. Bij deze inbraak werd een horloge, een zilveren ketting en ringen buit gemaakt. In de nacht van maandag op dinsdag was er een poging tot inbraak in de Goeman Borgesiusstraat. Er is braakschade aan de voordeur en het kozijn maar er wordt niets vermist. Daarnaast werd er vorig weekeinde, in de nacht van zaterdag op zondag, een ATB-fiets weggenomen bij het station in Goor. Net buiten Goor werd een zitmaaier gestolen uit een afgesloten schuur die later bij tankstation Firezone werd aangetroffen. De politie zoekt getuigen. Die worden gevraagd te bellen met 0900-8844.

Gerelateerde berichten

  • Brute inbraak in woning Buitenhagen23 september 2018 Brute inbraak in woning Buitenhagen Aan de Buitenhagen in Goor is ingebroken in een woning waarbij ook flinke schade en een ravage werd aangericht. De brute inbraak vond gisteren plaats tussen 09.15 en 21:30 uur. […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Fiets, geld en apparatuur gestolen10 april 2017 Fiets, geld en apparatuur gestolen Een fietsendiefstal en twee inbraken in de afgelopen week in Goor. Zo werd er afgelopen vrijdagmiddag ingebroken in een bedrijfspand aan de Breukersweg. Daar werd geluid- en […]
  • Dievengilde blijft actief in Goor21 maart 2017 Dievengilde blijft actief in Goor De komst van het WhatsApp-buurtpreventienetwerk in Goor heeft nog niet geleid tot een daling van het aantal inbraken, zo lijkt het. Ook in de afgelopen week was het weer een aantal keren […]
  • Inbrekers weer hyperactief in Goor, ook OAD bestolen7 juni 2016 Inbrekers weer hyperactief in Goor, ook OAD bestolen Inbrekers hebben in de afgelopen week weer flink huisgehouden in het Goorse. Vanuit het kantoor van de OAD-garage werden in de nacht van zaterdag op zondag twee geldkistjes weggenomen met […]