Zomertennis bij De Mossendam

Tennisvereniging De Mossendam biedt mensen die andere sporten beoefenen maar toch ook graag een balletje willen slaan, de mogelijkheid om voor een gering bedrag in de komende zomer te tennissen. De zogenoemde ‘Zomer-introductie’ biedt elke Gorenaar de mogelijkheid om in de maanden juli en augustus onbeperkt gebruik te maken van de in totaal negen gravel-banen voor dertig euro. Ook oud-tennissers zijn volgens de tennisclub welkom om ‘zonder verdere verplichtingen’ het racket nog eens te hanteren op sportpark Heeckeren. Opgeven kan via de MAIL.

Gerelateerde berichten

  • Goorse tennisfanaten op Roland Garros30 mei 2017 Goorse tennisfanaten op Roland Garros Een onvergetelijke dag met een mooi oranje tintje voor een tiental Goorse tennisfanaten, gisteren in Parijs. Naast het gravel van het beroemde Roland Garros in Parijs, zaten zij op de […]
  • TV De Mossendam speellocatie van Special Olympics15 juni 2020 TV De Mossendam speellocatie van Special Olympics Twente gaat van 10 tot en met 12 juni 2022 het grootste landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking organiseren; de Special Olympics Nationale Spelen. En ook in […]
  • GTC biedt Zomer-challenge aan voor ‘andere sporters’30 mei 2020 GTC biedt Zomer-challenge aan voor ‘andere sporters’ De Goorse Tennisclub (GTC) wil deze zomer voetballers, hockeyers en andere teamspelers die te maken hebben met een zomerstop en nog niet in wedstrijdverband mogen sporten in verband met […]
  • Derde editie Goors winter-dubbel tennistoernooi12 januari 2016 Derde editie Goors winter-dubbel tennistoernooi De Goorse Tennisvereniging De Mossendam organisseert aan het einde van de maand de derde editie van het Open Winterdubbeltoernooi. Het toernooi, waaraan zowel dames- als herenkoppele mee […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]