Kloots derde in Assen

De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is derde geworden in de derde wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap Supercup 1000. Op het circuit in Assen prolongeerde de wegracer op prima wijze zijn derde plek in het tussenklassement, na van start te zijn gegaan vanaf plek vier. Kloots leek lang op weg naar de tweede plek maar werd uiteindelijk toch nog voorbij gestoken door Bryan Schouten. De wedstrijd werd gewonnen door Nigel Walraven die ongenaakbaar lijkt in dit seizoen. Kloots werd in de eerste wedstrijd om het NK, vijfde en behaalde daarna twee keer een derde plaats. De volgende wedstrijd is op 15 juli, wederom op het TT-circuit van Assen.

Gerelateerde berichten

  • Kloots vierde in eerste wegrace van het seizoen14 april 2018 Kloots vierde in eerste wegrace van het seizoen Cliff Kloots is vandaag vierde geworden tijdens de eerste race in de strijd om het Nederland kampioenschap Supercup 1000. De Goorse wegracer deed op het TT-circuit van Assen lang mee om de […]
  • Cliff Kloots 4e in eerste race van het seizoen7 april 2019 Cliff Kloots 4e in eerste race van het seizoen Motorcoureur Cliff Kloots is er gisteren niet in geslaagd om zich op het podium te rijden tijdens de eerste wedstrijd om het Oopen Nederlands Kampioenschap in de Supersport 1000-klasse. […]
  • Wegracer Kloots tweede in NK-wedstrijd in Assen28 april 2018 Wegracer Kloots tweede in NK-wedstrijd in Assen De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is vandaag als tweede gefinished tijdens de tweede wedstrijd meetellend voor het Nederlands Kampioenschap in de zogenoemde Supersport 1000-klasse. De […]
  • Kloots wint in Assen en leidt in ONK Supercup 100028 april 2019 Kloots wint in Assen en leidt in ONK Supercup 1000 De Goorse motorcoureur Cliff Kloots heeft tweede wedstrijd om de strijd in het Open Nederlands wegracekampioenschap in de Supercup 1000-klasse op zijn naam geschreven. De 25-jarige […]
  • Kloots boekt eerste zege in NK Supercup100018 juli 2016 Kloots boekt eerste zege in NK Supercup1000 Cliff Kloots heeft gistermiddag op het TT Circuit in Assen zijn eerste SuperCup1000-zege behaald. De Goorse coureur kwam na twaalf ronden als derde over de finish maar won wel omdat de […]