Wie is de eigenaar van dit hondje?

Bewoners van een huishouden aan de Laarstraat zijn vanavond verrast met een bezoek van een klein hondje. De eigenaar was echter in geen velden of wegen te bekken en dus heeft de hond voorlopig even onderdak bij zijn tijdelijke adres. De bewoners en het hondje zijn via deze weg op zoek naar het baasje, bellen kan met 06-53905709.

Update: Het hondje is weer terecht bij de eigenaar.

Gerelateerde berichten

  • American Stafford zoekgeraakt10 juni 2019 American Stafford zoekgeraakt Consternatie rondom De Jachtlust. Daar is Martijn Verdriet zijn bruine American Stafford kwijtgeraakt. Dit is gebeurd ter hoogte van de parkeerplaats. De vinder kan contact opnemen met […]
  • Een nieuwe buurt, een nieuw leven…1 juli 2016 Een nieuwe buurt, een nieuw leven… En zo kan er in korte tijd veel veranderen in een mensenleven. Dat doet zeker opgeld voor Rob ten Dam en zijn geliefde Wannapha. Enkele weken geleden verhuisden ze van de Laarstraat naar […]
  • Twee aanhoudingen na spannen ijzerdraad Laarstraat9 mei 2015 Twee aanhoudingen na spannen ijzerdraad Laarstraat Twee jongens uit Goor zijn gisteren op de Whee door de politie aangehouden wegens het spannen van een ijzerdraad in de Laarstraat, een ruime maand geleden. Door die actie raakte eind maart […]
  • ‘Het is wel een griezelige gedachte’24 juli 2016 ‘Het is wel een griezelige gedachte’ Een dag na het gaslek in de Laarstraat zijn de buurtbewoners weer enigszins bekomen van de schrik. Maar was er vannacht wel degelijk wat angst. "De stoeptegels kwamen omhoog, dus het was […]
  • Laarstraatbewoners gaan demonstreren tijdens raadsvergadering14 december 2016 Laarstraatbewoners gaan demonstreren tijdens raadsvergadering Bewoners van de Goorse Laarstraat hebben aangekondigd te gaan demonstreren tijdens de gemeenteraadsvergadering van komende dinsdag. Ze komen in actie tegen de toenemende verkeersoverlast […]