Reggaefestival schot in de roos

Het weer was prachtig, de sfeer eveneens. Het Reggaefestival op het Sterplein bleek gisteren een schot in de roos. Twee goede bands en een DJ zorgden voor een ‘relaxte’ sfeer. “Dit moet een traditie worden” werd veel gehoord onder het publiek dat in grote getale het plein en terras bevolkte. “We wilden het gewoon eens proberen en het pakt heel mooi uit” zegt initiatiefnemer Erik Weerkamp van café De Ster wiens vrouw Karin op het idee kwam om een Reggaefestival te organiseren.

 

Gerelateerde berichten

  • Buddy’s Open Air is blijvertje31 mei 2019 Buddy’s Open Air is blijvertje Goor kan een nieuw evenement toevoegen aan de lijst van jaarlijks terugkerende activiteiten. Buddy's Open Air was gisteren een groot succes en zal op zeker een vervolg krijgen. Op het […]
  • Jonge muzikanten op ‘Hemelvaartsterras’ Buddy’s29 mei 2019 Jonge muzikanten op ‘Hemelvaartsterras’ Buddy’s Onder de titel 'Buddy's Open Air' is er morgen een muzikale middag op het terras van Café Buddy's aan de Deldensestraat. Daar treden vooral jonge talentvolle muzikanten op in jeugdige […]
  • Van oaver’n barg…22 juli 2017 Van oaver’n barg… "Wie bunt oaver'n barg e komm'n om hier een betje herrie te maken" oreerde één van de Markelose muzikanten gisteravond door de microfoon bij De Tapperij. Aldus geschiedde. Het was druk, in […]
  • Wereldkampioen zingt tijdens Hofkoren, Getje Grevink bij De Ster24 maart 2017 Wereldkampioen zingt tijdens Hofkoren, Getje Grevink bij De Ster Dekoor uit Utrecht verzorgt komende zondag de finale van het jaarlijkse Hofkoren in de Goorse Reggehof. Het Close Harmony-gezelschap is meervoudig wereldkampioen en won ook al eens het […]
  • Vijf bands op muzikaal Hofspektakel27 augustus 2012 Vijf bands op muzikaal Hofspektakel Een hoog 'Madigo-gehalte' komende zaterdag tijdens het Hof-spektakel op het Goorse Schoolfeestplein. De vervanger van de Goorse Avond brengt dit jaar artiesten uit voornamelijk Markelo, […]