Reggaefestival schot in de roos

Het weer was prachtig, de sfeer eveneens. Het Reggaefestival op het Sterplein bleek gisteren een schot in de roos. Twee goede bands en een DJ zorgden voor een ‘relaxte’ sfeer. “Dit moet een traditie worden” werd veel gehoord onder het publiek dat in grote getale het plein en terras bevolkte. “We wilden het gewoon eens proberen en het pakt heel mooi uit” zegt initiatiefnemer Erik Weerkamp van café De Ster wiens vrouw Karin op het idee kwam om een Reggaefestival te organiseren.

 

Gerelateerde berichten

  • Van oaver’n barg…22 juli 2017 Van oaver’n barg… "Wie bunt oaver'n barg e komm'n om hier een betje herrie te maken" oreerde één van de Markelose muzikanten gisteravond door de microfoon bij De Tapperij. Aldus geschiedde. Het was druk, in […]
  • Wereldkampioen zingt tijdens Hofkoren, Getje Grevink bij De Ster24 maart 2017 Wereldkampioen zingt tijdens Hofkoren, Getje Grevink bij De Ster Dekoor uit Utrecht verzorgt komende zondag de finale van het jaarlijkse Hofkoren in de Goorse Reggehof. Het Close Harmony-gezelschap is meervoudig wereldkampioen en won ook al eens het […]
  • Reggaefestijn Sterplein op Tweede Pinksterdag4 mei 2017 Reggaefestijn Sterplein op Tweede Pinksterdag Een heus Reggaefeest op het Goorse Sterplein op Tweede Pinksterdag. Op die maandag, de vijfde juni, spelen er twee gerenommeerde reggaebands in het stadshart voor café De Ster dat het […]
  • Vijf bands op muzikaal Hofspektakel27 augustus 2012 Vijf bands op muzikaal Hofspektakel Een hoog 'Madigo-gehalte' komende zaterdag tijdens het Hof-spektakel op het Goorse Schoolfeestplein. De vervanger van de Goorse Avond brengt dit jaar artiesten uit voornamelijk Markelo, […]
  • Kerkdiensten, voetbal, vuur en volop muziek tijdens Pasen14 april 2017 Kerkdiensten, voetbal, vuur en volop muziek tijdens Pasen Het Paasweekeinde staat voor de deur en dan staat de evenementenkalender traditioneel vol. Zo zijn er diverse Paasdiensten in de Goorse kerken en moeten ook de Goorse voetbalclubs volop […]