Bas Nijhuis fluit GFC – FC Twente

De Enschedese topscheidsrechter Bas Nijhuis is op zaterdag 1 juli de scheidsrechter tijdens de voetbalwedstrijd GFC – FC Twente op sportpark Heeckeren. De flamboyante arbiter wordt gezien als één van de beste scheidsrechters in Nederland. De 40-jarige leidsman is ook actief in de Champions League. Voor FC Twente is de wedstrijd tegen GFC het eerste oefenduel in voorbereiding op de nieuwe voetbalcompetitie in de eredivisie. De voorverkoop is inmiddels gestart. Toegangsbewijzen zijn te koop bij de Goorse café’s De Tapperij, Buddy’s en De Ster. Ook Primera de Bandijk en The Readshop in het Goorse centrum verkopen tickets voor deze wedstrijd die op zaterdag 1 juli om 17.00 uur begint. Kaarten kosten €10,-. Kinderen jonger dan 15 jaar betalen €5,-.

Gerelateerde berichten

  • Heet potje in de Goorse regen…2 augustus 2017 Heet potje in de Goorse regen… Het oefenduel tussen FC Twente en Espanyol is vanavond geeindigd zoals het begon. Op het Goorse sportpark Heeckeren was het echter allerminst saai. Na een aantrekkelijke eerste helft met […]
  • Nijhuis woensdag weer arbiter in Goor27 juli 2017 Nijhuis woensdag weer arbiter in Goor Bas Nijhuis is komende woensdag wederom de scheidsrechter op sportpark Heeckeren bij het tweede oefenduel dat FC Twente daar afwerkt, dit keer tegen het Spaanse Espanyol. De Enschedese […]
  • FC Twente oefent weer in Goor15 juni 2019 FC Twente oefent weer in Goor FC Twente speelt ook dit jaar een oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen in Goor. Op sportpark Heeckeren mag GFC tekenen voor de organisatie van het duel tegen het […]
  • Duizend kaarten verkocht voor GFC-FC Twente2 juli 2018 Duizend kaarten verkocht voor GFC-FC Twente Waar er bij en rondom FC Twente veel onrust is over de financiële toekomst van de club is er rondom de eerste oefenwedstrijd van de Enschedese club geen vuiltje aan de lucht. Evenals vorig […]
  • Meer dan 750 kaarten verkocht voor GFC-FC Twente28 juni 2017 Meer dan 750 kaarten verkocht voor GFC-FC Twente De voorbereidingen zijn in volle gang op sportpark Heeckeren voor de opening van de seizoensvoorbereiding in wedstrijdverband, komende zaterdag van FC Twente in Goor tegen GFC. Het veld […]