Schoolfeestnieuws in het kort (2)

– Veel noviteiten zijn er niet dit jaar tijdens het School- en Volksfeest. “Toch hebben we aandacht geschonken aan onze entree”, laat voorzitter Erwin Zwierink weten. “De toegangspoorten zijn volledig vernieuwd.” Verder heeft de Tent vorig jaar veel nieuwe decoraties gehad onder leiding van Gerrit Verdriet. De bekabeling, die vorig jaar werd gestolen, is overigens weer zo goed als vervangen.

– Dweilorkest Zwabber zal de uurtjes na de spetterende bijdrage van Apollo voor haar rekening nemen dit jaar op de zaterdag in de Tent.

– Hebt u nog nieuwsberichten over het volksfeest, mail dan met redactie@nullgoorsnieuws.nl. Het mag groot, klein, koddig en historisch zijn. Ook beeldmateriaal uit het heden en verleden is welkom om in de ultieme stemming te komen voor het feest.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (17)24 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (17) - Dag drie van het feest der feesten. Vandaag opnieuw een traditionele dag. De weersverwachtingen zijn redelijk gunstig, als is het te hopen voor de kinderen dat ze de Kinderoptocht […]
  • Programma Schoolfeest één op één doorgeschoven10 juni 2020 Programma Schoolfeest één op één doorgeschoven Het muzikale programma van het School- en Volksfeest dat dit jaar te horen en te zien zou zijn in de Goorse Tente, is één op één doorgeschoven naar de editie van volgend jaar. Dat zegt […]
  • Wagenbouwers mogen weer…31 maart 2018 Wagenbouwers mogen weer… Het Goorse wagenbouwseizoen is vandaag begonnen. De drie Schoolfeestloodsen werden vanmiddag officieel geopend door Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink en is de aftrap gegeven voor het […]
  • Herbert Reef erelid Schoolfeest26 maart 2019 Herbert Reef erelid Schoolfeest Herbert Reef is afgelopen zaterdag benoemd tot erelid van het Goorse School- en Volksfeest. In zijn toespraak roemde voorzitter Erwin Zwierink de vertrekkende penningmeester om zijn grote […]
  • Schoolfeestboekje gepresenteerd6 juni 2018 Schoolfeestboekje gepresenteerd Het spoorboekje voor het komende School en Volksfeest is vanavond gepresenteerd in de vergaderruimte van de Schoolfeestloods. Daar lichtte voorzitter Erwin Zwierink het programma toe aan […]