André Hazes bij Café De Whee

Café De Whee dompelt zich weer onder in de roes van Nederlands grootste volkszanger. André Hazes staat morgen centraal bij het etablissement aan de Scherpenzeelseweg, waar live-zangers allerhande nummers van Hazes ten gehore zullen brengen. De thema-avond begint om 19.30 uur.

Gerelateerde berichten

  • John West bij Café Johny’s31 januari 2018 John West bij Café Johny’s Hij werd bekend door zijn topklassering in het programma Bloed, zweet en tranen en is inmiddels een gevierd artiest die alle grote podia aandoet. Komende vrijdagavond is hij te zien en te […]
  • Ook Schoolfeestliedjes van Apollonia en Nicky22 juni 2016 Ook Schoolfeestliedjes van Apollonia en Nicky Naast het nummer 'Het Lange Schap' van de Skoolfees Sombrero's zijn er nog twee Schoolfeestliedjes voor de 141e editie van het Feest der Feesten opgenomen. Apollonia Sligman heeft het […]
  • Toneel, Hazes en Herman Brood…9 november 2018 Toneel, Hazes en Herman Brood… De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het toneelstuk 'Late Lente' dat vanavond zou worden opgevoerd in De Reggehof maar die voorstelling gaat niet door vanwege een […]
  • Elvis en Hazes op Goorse Avond28 augustus 2017 Elvis en Hazes op Goorse Avond De vakantie zit er voor de meesten weer op en het dagelijks leven, of sleur zoals u wilt, staat weer voor de deur. Zo ook de Goorse Avond. Het traditionele moment om de vakantieverhalen te […]
  • Oktoberfest bij café De Whee12 november 2015 Oktoberfest bij café De Whee Café De Whee verkeert in Duitse sferen. In het etablissement heeft Hendrik Kramer zijn kroeg een Beerfest-tintje meegegeven. Zaterdag wordt bij De Whee namelijk een verlaat Oktoberfest […]