John Sportel: Met Heinekenkar naar Grolschbar…

John “Bompa” Sportel is donderdag 50 jaar geworden. John dankt zijn bijnaam aan het feit dat hij de oudste lid is van de Otto-club. Een genootschap van 8 vrienden dat elk jaar met elkaar op reis gaat. De ene keer naar een Formule 1-race en de andere keer naar de bierfeesten in München. Dat John niet vies is van een biertje blijkt ook uit het feit dat hij van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. John is in het dagelijkse leven financial controller bij bierbrouwer Grolsch in Enschede. Een ander biermerk komt er dan ook niet in, in huize Sportel. Geen moment laat hij onbenut om zijn voorkeur voor dit biermerk te promoten bij vrienden en kennissen. Die zijn daar wel een beetje flauw van en hebben hem voor de gelegenheid verplicht een weekje rond te rijden in een auto dat is gesponsord door ‘dat andere biermerk’. De Otto-club wenst hem via deze weg alvast een fijne feestavond. Proost!

 

Gerelateerde berichten

  • Weg Goor-Hengevelde dicht door oliespoor23 april 2019 Weg Goor-Hengevelde dicht door oliespoor De N347 tussen Goor en Hengevelde is voor onbepaalde tijd afgesloten door een kapotte en olie-lekkende vrachtwagen. De truck van Grolsch kwam stil te staan net buiten Goor. De weg is […]
  • Arthur ‘klusser’ Schavemaker ziet Abraham15 december 2015 Arthur ‘klusser’ Schavemaker ziet Abraham Het grote feest is afgelopen zaterdag al gevierd bij De Zon maar vandaag is het echt zover. Arthur Schavemaker is de magische leeftijdsgrens van 50 jaar gepasseerd. Schavemaker is van […]
  • Harry ‘De Pijl’ al 50 jaar op het voetbalveld29 september 2019 Harry ‘De Pijl’ al 50 jaar op het voetbalveld Een jubilaris die gehuldigd wordt voor vijftig jaar lidmaatschap is op zich al bijzonder maar iemand die tegelijk ook actief voetballend lid is, maakt het wel heel speciaal. Harry […]
  • Frikandellen eten bij Vishandel Verdriet30 november 2017 Frikandellen eten bij Vishandel Verdriet Een beetje vreemd maar wel lekker. Komende zaterdag worden er, vanaf 14:00 uur,  gratis frikandellen uitgedeeld bij Vishandel Verdriet op het Schoolfeestplein. Eén en andere heeft alles te […]
  • Monique Kappert 50 in de sneeuw21 februari 2019 Monique Kappert 50 in de sneeuw Feest in de Oostenrijkse sneeuw deze week voor een groot aantal Gorenaren maar in het bijzonder voor Monique Kappert. Zij ontmoette daar Sarah en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt […]