John Sportel: Met Heinekenkar naar Grolschbar…

John “Bompa” Sportel is donderdag 50 jaar geworden. John dankt zijn bijnaam aan het feit dat hij de oudste lid is van de Otto-club. Een genootschap van 8 vrienden dat elk jaar met elkaar op reis gaat. De ene keer naar een Formule 1-race en de andere keer naar de bierfeesten in München. Dat John niet vies is van een biertje blijkt ook uit het feit dat hij van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. John is in het dagelijkse leven financial controller bij bierbrouwer Grolsch in Enschede. Een ander biermerk komt er dan ook niet in, in huize Sportel. Geen moment laat hij onbenut om zijn voorkeur voor dit biermerk te promoten bij vrienden en kennissen. Die zijn daar wel een beetje flauw van en hebben hem voor de gelegenheid verplicht een weekje rond te rijden in een auto dat is gesponsord door ‘dat andere biermerk’. De Otto-club wenst hem via deze weg alvast een fijne feestavond. Proost!

 

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Partygangster-Pino Johnny tikt de 50 aan5 juli 2020 Partygangster-Pino Johnny tikt de 50 aan Hij maakte in een ver verleden furore in de Goorse Schoolfeestoptocht toen hij in een levensecht Pinopak de jongste jeugd van Goor in vervoering bracht: John Vehof. De benadigde schaatser […]
  • Weg Goor-Hengevelde dicht door oliespoor23 april 2019 Weg Goor-Hengevelde dicht door oliespoor De N347 tussen Goor en Hengevelde is voor onbepaalde tijd afgesloten door een kapotte en olie-lekkende vrachtwagen. De truck van Grolsch kwam stil te staan net buiten Goor. De weg is […]
  • Bierfilmpje Helligen Hendrik bij De Zon gaat viraal1 mei 2020 Bierfilmpje Helligen Hendrik bij De Zon gaat viraal Hij heeft dé oplossing gevonden voor het bestellen- en consumeren van een halve liter Grolsch-bierop het terras: Helligen Hendrik. Een, bij Grand Café De Zon opgenomen, filmpje is […]
  • Arthur ‘klusser’ Schavemaker ziet Abraham15 december 2015 Arthur ‘klusser’ Schavemaker ziet Abraham Het grote feest is afgelopen zaterdag al gevierd bij De Zon maar vandaag is het echt zover. Arthur Schavemaker is de magische leeftijdsgrens van 50 jaar gepasseerd. Schavemaker is van […]