John Sportel: Met Heinekenkar naar Grolschbar…

John “Bompa” Sportel is donderdag 50 jaar geworden. John dankt zijn bijnaam aan het feit dat hij de oudste lid is van de Otto-club. Een genootschap van 8 vrienden dat elk jaar met elkaar op reis gaat. De ene keer naar een Formule 1-race en de andere keer naar de bierfeesten in München. Dat John niet vies is van een biertje blijkt ook uit het feit dat hij van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. John is in het dagelijkse leven financial controller bij bierbrouwer Grolsch in Enschede. Een ander biermerk komt er dan ook niet in, in huize Sportel. Geen moment laat hij onbenut om zijn voorkeur voor dit biermerk te promoten bij vrienden en kennissen. Die zijn daar wel een beetje flauw van en hebben hem voor de gelegenheid verplicht een weekje rond te rijden in een auto dat is gesponsord door ‘dat andere biermerk’. De Otto-club wenst hem via deze weg alvast een fijne feestavond. Proost!

 

Gerelateerde berichten

  • Weg Goor-Hengevelde dicht door oliespoor23 april 2019 Weg Goor-Hengevelde dicht door oliespoor De N347 tussen Goor en Hengevelde is voor onbepaalde tijd afgesloten door een kapotte en olie-lekkende vrachtwagen. De truck van Grolsch kwam stil te staan net buiten Goor. De weg is […]
  • Bierfilmpje Helligen Hendrik bij De Zon gaat viraal1 mei 2020 Bierfilmpje Helligen Hendrik bij De Zon gaat viraal Hij heeft dé oplossing gevonden voor het bestellen- en consumeren van een halve liter Grolsch-bierop het terras: Helligen Hendrik. Een, bij Grand Café De Zon opgenomen, filmpje is […]
  • Arthur ‘klusser’ Schavemaker ziet Abraham15 december 2015 Arthur ‘klusser’ Schavemaker ziet Abraham Het grote feest is afgelopen zaterdag al gevierd bij De Zon maar vandaag is het echt zover. Arthur Schavemaker is de magische leeftijdsgrens van 50 jaar gepasseerd. Schavemaker is van […]
  • Harry ‘De Pijl’ al 50 jaar op het voetbalveld29 september 2019 Harry ‘De Pijl’ al 50 jaar op het voetbalveld Een jubilaris die gehuldigd wordt voor vijftig jaar lidmaatschap is op zich al bijzonder maar iemand die tegelijk ook actief voetballend lid is, maakt het wel heel speciaal. Harry […]
  • Hans van de Hakviolen is ook Abraham6 januari 2020 Hans van de Hakviolen is ook Abraham Het grote feest zal later deze maand gevierd worden maar vandaag is het dan echt zover: Hans Brunnekreeft is 50 jaar geworden. De bevlogen directeur van Music en Show-productions én […]