Schoolfeestnieuws in het kort (4)

– De inwoners van Goor werden vanochtend wederom getrakteerd op een Bengaalse ochtenddienst. Leden van De Rellie zetten hun vergadering bij de Tapperij kracht bij met een vuurwerkshow in het kader van het thema China. Ook gisteren knalde het al in Goor. Toen vierden de leden van de Rellie, het Chinese nieuwjaar bij de eigen loods, eveneens met bijpassend vuurwerk.

– De Fiets- en Bromgroep van De Rellie kwam vanochtend overigens met een bijzonder t-shirt. Daarop de beeltenis van de voormalige eigenaar van het Chinese restaurant Wing Wah, A-Singh (Assink), als ode aan zijn culinaire diensten aan de Goorse gemeenschap.

– Op deze site volgen we de 142ste uitgave van het School- en Volksfeest natuurlijk uitgebreid in woord en beeld. En met name visueel laat het volksfeest zich uitstekend vangen. Maakt u treffende foto’s; mail dan met redactie@nullgoorsnieuws.nl

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe Wing Wah komende dinsdag geopend29 maart 2019 Nieuwe Wing Wah komende dinsdag geopend De nieuwe vestiging van Chinees-Indisch restaurant Wing Wah aan de Goorse Lindelaan, wordt dinsdag geopend. Wing Wah verhuist daarmee van het pand op het Julianaplein naar het pand waar […]
  • De Goolse Bieltent Lellie…28 mei 2017 De Goolse Bieltent Lellie… Het wordt op diverse manieren gedeeld. Het thema van de Goorse Biertent Rellie is dit jaar China. In de rellieloods aan de Nijverheidsweg wordt dagelijks hard gewerkt om de wagens, […]
  • Oaverleavingspakket voor Rellieleden10 mei 2020 Oaverleavingspakket voor Rellieleden Het is een figuurlijk doekje voor het bloeden nu er geen Schoolfeest gevierd kan worden dit jaar, maar het is door de leden van de Goorse Biertent Rellie wel als uiterst attent ervaren. […]
  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (11)24 juni 2016 Schoolfeestnieuws in het kort (11) * Het uur U nadert bij veel Goorse bedrijven. Nog een paar uur gezamenlijk werken en dan is er jaarlijkse ontlading tijdens het Borreluurtje. Vanmiddag tapt Van de Riet, ondernemer van […]