FC Het Centrum degradeert op kunstgras Hector

Hector en GFC komen volgend jaar in competitieverband niet meer in actie tegen FC Het Centrum uit Enschede. De ploeg uit Enschede verloor vanmiddag een beslissingswedstrijd om een plek in de vierde klasse van sv Terwolde. Het duel werd gespeeld op het nieuwe kunstgrasveld van sv Hector op ’t Doesgoor waar zo’n 350 toeschouwers aanwezig waren. Terwolde won in Goor met 5-2 na een ruststand van 2-0 en promoveert daardoor naar de vierde klasse. De kans is overigens klein dat die ploeg, uit de buurt van Deventer, wel tegen Hector en GFC zal spelen volgend seizoen. Het is aannemelijker dat Zenderen Vooruit er bij in komt in de vierde klasse B. Die ploeg promoveerde alsnog nadat eerder GFC nog te sterk was in de nacompetitie.

sv Terwolde viert feest in Goor na de behaalde promotie

Gerelateerde berichten

  • Beslissingswedstrijd Centrum-Terwolde op ’t Doesgoor7 juni 2017 Beslissingswedstrijd Centrum-Terwolde op ’t Doesgoor De beslissingswedstrijd voor een plek in de vierde klasse tussen FC Het Centrum uit Enschede en sv Terwolde wordt komende zondag gespeeld op het nieuwe kunstgrasveld van sv Hector op […]
  • Toch nog een stadsderby…4 juli 2021 Toch nog een stadsderby… Corona gooide in het afgelopen seizoen veel roet in het eten van eenieder en dus ook de Goorse voetballers maar met de versoepelingen van nu blijkt er op het einde van het seizoen toch […]
  • Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde31 augustus 2018 Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde Het Hoftoernooi op sportpark 't Doesgoor is vanavond een prooi geworden voor sv Delden. Die ploeg won na twee gewonnen poules de beker. Hector, GFC en Twenthe waren na twee wedstrijden al […]
  • Actie voor diabetespatientje Sem tijdens Goorse voetbalderby19 april 2017 Actie voor diabetespatientje Sem tijdens Goorse voetbalderby Er wordt komende zondag voor de Goorse voetbal-derby sv Hector-GFC een inzamelingsactie gehouden voor Sem Minkjan. Het 10-jarige diabetes-patientje speelt bij Hector in de JO11-1 en moet […]
  • Twenthe tegen GFC in bekertoernooi8 juli 2016 Twenthe tegen GFC in bekertoernooi Het is de jaarlijkse opmaat naar de nieuwe competitie en dit jaar in Goor extra beladen want in de poulefase treffen vv Twenthe en GFC elkaar. Zij zitten samen in een poule met Diepenheim […]