Desi Tieman vijftig jaar

Een Sarah voor Desi Tieman. De Goorse is vijftig geworden en dat mag niet onvermeld blijven. Ze werd verrast met een spandoek door haar familie, die haar via deze weg ook digitaal in het zonnetje wil zetten met deze bijzondere mijlpaal

Gerelateerde berichten

  • Swingende Sarah voor Inge Markerink23 februari 2019 Swingende Sarah voor Inge Markerink Feest vooraf aan het Hachreyse tijdens het mooi maken, swinging Inge viert haar 50ste verjaardag. Daar mag een borrel op worden gedronken, want Inge is dé alleskunner pur sang. Bij Apollo […]
  • Willeke Pijfers ziet Sarah1 december 2015 Willeke Pijfers ziet Sarah Een grote Sarah vormt vandaag de sierlijke toegangspoort van 't Twentse Haagje. Willeke Pijfers is 50 en dat mag Goor weten. De sympathieke brunette geniet in Goor en omgeving bekendheid […]
  • Sarah voor Lenie Averdijk14 juni 2011 Sarah voor Lenie Averdijk Lenie  Averdijk heeft zich sinds 12 juli 2011 aangesloten in de rij van eeuwige Sarah’s. De familie Averdijk wil haar dan ook hartelijk feliciteren met dit heugelijke feit en zij wensen […]
  • Warme douche voor Jumbo27 mei 2015 Warme douche voor Jumbo Een mail van een gelukkige Desi Tieman die een ‘warme douche’ wil geven aan de uitbaters van de Jumbosupermarkt. De Goorse leek de vierde wachtende in de rij was en er waren verder geen […]
  • Monique Kappert 50 in de sneeuw21 februari 2019 Monique Kappert 50 in de sneeuw Feest in de Oostenrijkse sneeuw deze week voor een groot aantal Gorenaren maar in het bijzonder voor Monique Kappert. Zij ontmoette daar Sarah en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt […]