Keukenbrandje Julianaplein snel geblust

Een pannetje op het vuur heeft aan het begin van de avond keukenbrand veroorzaakt aan het Julianaplein. De afzuigkap heeft eveneens vlam gevat waarop de brandweer gealarmeerd is. De Goorse brandweer, die samen met de Diepenheimse collega’s toegesneld is, had het vuur snel geblust. Wel is er de nodige rookschade en geuroverlast. Het pand wordt geventileerd.

Gerelateerde berichten

  • Keukenbrand in Kievitstraat snel geblust2 april 2017 Keukenbrand in Kievitstraat snel geblust De Goorse brandweer moest vanmiddag uitrukken naar de Kievitstraat. Daar was in de keuken van een woning brand uitgebroken. De afzuigkap heeft door de brand vlam gevat. Uit de schoorsteen […]
  • Keukenbrand Mulderskamp, twee personen naar het ziekenhuis26 juli 2017 Keukenbrand Mulderskamp, twee personen naar het ziekenhuis Een keukenbrand vanavond in een woning aan de Mulderskamp. Daar ontstond brand in de afzuigkap. De vrouw des huizes en een man ademden daarbij dusdanig veel rook in dat zij met een […]
  • Keukenbrand in van de Vondelstraat22 september 2017 Keukenbrand in van de Vondelstraat Veel rookschade in een woning aan de van de Vondelstraat vanmiddag na een keukenbrand. Een 'vergeten' pan op het vuur met vlees bleek de oorzaak. De bewoners van het desbetreffende huis […]
  • De boterfabriek van J.B. Koning10 februari 2020 De boterfabriek van J.B. Koning Tijdens de fietstocht van een der redactieleden van Oald Goor viel vanochtend het oog op de showroom van Morsink Tweewielers. Een pandje aan het Julianaplein met veel geschiedenis. Zo […]
  • Verkeershinder door werkzaamheden Hengevelderstraat26 september 2017 Verkeershinder door werkzaamheden Hengevelderstraat De gemeente Hof van Twente laat morgen zogenoemd garantiewerk uitvoeren aan een deel van de fietsstrook van de Hengevelderstraat en het Julianaplein in Goor. Het gaat om de rode […]