Nieuwe gemeentelijke site als ‘etalage’

De gemeente Hof van Twente heeft een site online gezet waarop inwoners van Goor en de overige kernen in de Hof van Twente verhalen- en beelden kwijt kunnen over de eigen leefomgeving en waar ze het meest trots op zijn. Via www.ditismijnhof.nl kunnen inwoners foto’s, filmpjes,  en vlogs in de ‘etalage’ zetten. Op social media kan dat met de hashtag #ditismijnhof. Een selectie uit de inzendingen wordt onder andere gebruikt voor een Profileringsdebat, een expositie en een marketingcampagne voor wonen, werken en recreëren in De Hof van Twente. Dat debat, waarvoor per kern inwoners worden uitgenodigd, wordt op maandag 26 juni als ook een expositie wordt getoond met een selectie van de geleverde content. Dit alles in het kader van  het nieuwe project Profilering Hof van Twente.

Het Aan de Stegge-gebouw zo zomaar in de etalage kunnen komen van ditismijnhof.nl

 

Gerelateerde berichten

  • Vernieuwde website gemeente Hof van Twente4 oktober 2016 Vernieuwde website gemeente Hof van Twente De gemeente Hof van Twente heeft haar website in een jasje gestoken. Onder meer de startpagina heeft een ander gezicht gekregen. Ook is de website geschikt gemaakt voor mobiel gebruik. De […]
  • Speciale ‘volgdienst’ politie Hof van Twente11 oktober 2017 Speciale ‘volgdienst’ politie Hof van Twente De politie Hof van Twente organiseert komende vrijdag een speciale 'volgdienst'. Daarin kunnen via social media alle activiteiten en meldingen worden gevolgd van de dienders in Goor en […]
  • Markeringslicht brandweer terug na diefstal23 januari 2018 Markeringslicht brandweer terug na diefstal Een markeringslicht van de Goorse brandweer dat vorige week werd gestolen tijdens de werkzaamheden bij het gaslek in de Scherpenzeelseweg is weer terug. Na een oproep op Facebook is de […]
  • Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook2 december 2017 Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook Een bijzondere mijlpaal voor deze site op social media. Inmiddels heeft de Facebookpagina van Goorsnieuws.nl meer dan 5.000 volgers. Op deze pagina worden de berichten die op dé nieuwssite […]
  • Hond in beslag genomen na aanval op ’t Weldam17 mei 2017 Hond in beslag genomen na aanval op ’t Weldam De hond die gisteren een 6-jarig meisje in beide benen beet en daardoor flink werd toegetakeld, is vannacht in beslag genomen. Dat is naar verluid gebeurd in Goor. De eigenaresse van de […]