Nieuwe gemeentelijke site als ‘etalage’

De gemeente Hof van Twente heeft een site online gezet waarop inwoners van Goor en de overige kernen in de Hof van Twente verhalen- en beelden kwijt kunnen over de eigen leefomgeving en waar ze het meest trots op zijn. Via www.ditismijnhof.nl kunnen inwoners foto’s, filmpjes,  en vlogs in de ‘etalage’ zetten. Op social media kan dat met de hashtag #ditismijnhof. Een selectie uit de inzendingen wordt onder andere gebruikt voor een Profileringsdebat, een expositie en een marketingcampagne voor wonen, werken en recreëren in De Hof van Twente. Dat debat, waarvoor per kern inwoners worden uitgenodigd, wordt op maandag 26 juni als ook een expositie wordt getoond met een selectie van de geleverde content. Dit alles in het kader van  het nieuwe project Profilering Hof van Twente.

Het Aan de Stegge-gebouw zo zomaar in de etalage kunnen komen van ditismijnhof.nl

 

Gerelateerde berichten

  • Vernieuwde website gemeente Hof van Twente4 oktober 2016 Vernieuwde website gemeente Hof van Twente De gemeente Hof van Twente heeft haar website in een jasje gestoken. Onder meer de startpagina heeft een ander gezicht gekregen. Ook is de website geschikt gemaakt voor mobiel gebruik. De […]
  • Hof rustige gemeente om te wonen…18 juli 2022 Hof rustige gemeente om te wonen… De gemeente Hof van Twente scoort goed op de kaart van gemeenten die een geschikte plek zijn voor mensen die van rust houden. Verzekeringsmaatschappij FBTO hield een landelijk onderzoek […]
  • KletsProat-spelletjes huis aan huis verspreid10 juni 2022 KletsProat-spelletjes huis aan huis verspreid Het team van HofMarketing heeft in der afgelopen dagen 5.000 zogenoemde 'Kletsproat-spelletjes' huis aan huis verspreid in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente. Dat is een […]
  • Kakhiel in Goor: “Enge ijsbeer en picknick voor vogels…”21 februari 2022 Kakhiel in Goor: “Enge ijsbeer en picknick voor vogels…” Het populaire humoristische social media-platform Kakhiel was in Goor voor een heuse vlog. De makers van vooral gortdroge grappen kwam voor het in beeld brengen en op bijzonder 'saaie' […]
  • Enquête over leefomgeving online27 december 2021 Enquête over leefomgeving online De gemeente Hof van Twente heeft een enquête online gezet over de leefomgeving van mensen in Goor en andere kernen in de Hof. Daarin worden onder meer vragen gesteld over het groen in de […]