Schoolfeestnieuws in het kort (6)

– De bodem van de Tente ligt er en dus kan de daadwerkelijke opbouw beginnen. Medewerkers van De Weerd Tentbouw zijn vanmorgen begonnen met het leggen van de vloerdelen die aan het einde van de middag grotendeels op de plek lagen.

– De Schoolfeestkriebels nemen steeds meer toe, ook op ’t Gijmink. Daar is in aanloop naar het Feest der Feesten een heuse Schoolfeestbingo in buurthuis Villa ’70. Ook voor kinderen die komende vrijdag vanaf 14.30 uur welkom zijn. De bingo voor volwassenen, met Schoolfeestprijzen, is vrijdagavond vanaf 20.00 uur.

– Er is dit jaar ook een nieuwe Schoolfeestvlag geïntroduceerd die vooral bij bedrijven gretig aftrek vindt. Het gaat om zogenoemde staande banieren die inmiddels aan diverse masten op de Goorse bedrijventerreinen hangt.

– Het Schoolfeestbestuur heeft gisteren de laatste puntjes op i gezet in een vergadering met alle commissies bij dansschool Reiners. Er zijn volgens voorzitter Erwin Zwierink nauwelijks nog open eindjes. “Trots op onze organisatie. We zijn er klaar voor. Het feest kan beginnen”, aldus de preses op Facebook.