Gebroeders Leussink beste van Overijssel

Niek en Tijn Leussink zijn tijdens de jaarlijkse verkiezing van het Vakcentrum gekozen tot beste ondernemers van de provincie Overijssel. De gebroeders, eigenaren van onder meer de Jumbo-supermarkt in Goor, zijn daardoor tevens genomineerd voor de landelijke verkiezing, waarvan de uitreiking in mei plaatsvindt. De Jumbo in Goor werd in 2010 al gekozen tot beste supermarkt van Overijssel. Sinds dat jaar hebben Niek en Tijn het stokje overgenomen van hun vader. De respectievelijk 29- en 27-jarige ondernemer hebben de groei van het familiebedrijf doorgezet.

tijnniekleussink

Tijn (links) en Niek Leussink voor de Jumbo in Goor.

Tijn weet wel waarom hij met zijn broer gekozen is tot beste ondernemer. “We besteden veel aandacht aan lokale marketingacties, denk aan activiteiten met Moederdag, acties tijdens de jaarlijkse feestweken en natuurlijk het afgelopen jaar rondom de winst om het kampioenschap van FC Twente. We hebben sterke binding met de regio waarin we ondernemen, en dat willen we in onze winkels duidelijk laten terugkomen.” 

In 2008 opende Leussink de winkel in Goor. Ook heeft de familie een Jumbo in Haaksbergen en in Lichtenvoorde. “Met ons lokale beleid versterken wij de winkelformule van Jumbo. Wij hebben de doelstelling dat onze klanten met het grootste plezier winkelen in onze supermarkt. Om dit doel te bereiken doen wij iedere dag met alle medewerkers ons uiterste best”, aldus Niek Leussink.