Gebroeders Leussink beste van Overijssel

Niek en Tijn Leussink zijn tijdens de jaarlijkse verkiezing van het Vakcentrum gekozen tot beste ondernemers van de provincie Overijssel. De gebroeders, eigenaren van onder meer de Jumbo-supermarkt in Goor, zijn daardoor tevens genomineerd voor de landelijke verkiezing, waarvan de uitreiking in mei plaatsvindt. De Jumbo in Goor werd in 2010 al gekozen tot beste supermarkt van Overijssel. Sinds dat jaar hebben Niek en Tijn het stokje overgenomen van hun vader. De respectievelijk 29- en 27-jarige ondernemer hebben de groei van het familiebedrijf doorgezet.

tijnniekleussink

Tijn (links) en Niek Leussink voor de Jumbo in Goor.

Tijn weet wel waarom hij met zijn broer gekozen is tot beste ondernemer. “We besteden veel aandacht aan lokale marketingacties, denk aan activiteiten met Moederdag, acties tijdens de jaarlijkse feestweken en natuurlijk het afgelopen jaar rondom de winst om het kampioenschap van FC Twente. We hebben sterke binding met de regio waarin we ondernemen, en dat willen we in onze winkels duidelijk laten terugkomen.” 

In 2008 opende Leussink de winkel in Goor. Ook heeft de familie een Jumbo in Haaksbergen en in Lichtenvoorde. “Met ons lokale beleid versterken wij de winkelformule van Jumbo. Wij hebben de doelstelling dat onze klanten met het grootste plezier winkelen in onze supermarkt. Om dit doel te bereiken doen wij iedere dag met alle medewerkers ons uiterste best”, aldus Niek Leussink.

Gerelateerde berichten

  • Mini-bieb in de Gorterstraat8 augustus 2022 Mini-bieb in de Gorterstraat Er sinds kort een zogenoemde 'Mini-Bieb'gevestigd aan de Gorterstraat 15 op De Whee. Bij 'Minibieb 't Klompje' kunnen mensen een gratis boek meenemen. Deze kan geleend worden maar mag ook […]
  • 21 september 2012 Asfaltklus op De Whee geklaard De wegwerkzaamheden aan de Breukersweg, de Spechthorstweg en de Wheeweg zijn met succes afgerond. Vanaf woensdag is de gemeente bezig geweest met het asfalt. Het werk bestond uit het […]
  • schoolfeestnieuws28 juni 2013 Schoolfeestnieuws in het kort (4) - De Ondernemer van het Jaar zal ook dit jaar het startschot geven van het traditionele borreluurtje. Hans Harmsel, eigenaar van Mercom, zal samen met Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink […]
  • Twenthe niet gestraft, Het Centrum vijf punten in mindering15 oktober 2015 Twenthe niet gestraft, Het Centrum vijf punten in mindering Twenthe Goor is vrijgepleit in de tuchtzaak die gisteren is behandeld bij de KNVB naar aanleiding van de ongeregeldheden aan het einde van de uitwedstrijd tegen FC Het Centrum. De […]
  • Mevrouw Veringa-Van Kooten 80 jaar17 september 2012 Mevrouw Veringa-Van Kooten 80 jaar Mevrouw Veringa-Van Kooten werd afgelopen weekend tachtig jaar. Dit heugelijke feit vierde ze met de kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden en kenissen bij De Bebsel. Veringa-Van […]