Schoolfeestnieuws in het kort (7)

– De Tente steet ! Altijd weer een mooi moment voor veel Gorenaren die in aanloop naar het Schoolfeest nieuwsgierige blikken werpen op het plein. Na het leggen van de vloerdelen gisteren is vandaag de opbouw begonnen en voor wat betreft de tent zelf ook al afgerond. Aan het einde van de middag werden aan de achterzijde de laatste schotten geplaatst en het witte zeil gespannen. Nu moet de lege tent nog gevuld worden met het podium, barren, de etterieje en al wat dies meer zij.

– Een opmerkelijk Facebookbericht dat verspreid is door het zogenoemde LMW energie vandaag. Dit ‘bedrijf’ kondigt aan zich te zullen gaan vestigen in het centrum van Goor en tevens vijf windmolens te willen plaatsen in en rond het Goorse stadshart. Het voormalige pand van de Groene Vakwinkel moet als hoofdvestiging gaan dienen en worden verbouwd in ‘Hundertwasserstijl’ zoals het Aan de Stegge-gebouw. Er bestaan vermoedens dat de optochtgroep Ze Noabers meer weet van deze opmerkelijke berichtgeving.

– Vandaag wordt ook de laatste hand gelegd aan de Schoolfeestkrant van Goorsnieuws.nl. Die staat ook dit jaar weer boordevol interessante Schoolfeestverhalen, foto’s en bijzondere weetjes. In de komend dagen zal op deze site een tipje van de sluiter worden gelicht over de inhoud. De Schoolfeestkrant wordt in de eerste helft van volgende week, huis aan huis bezorgd.