Vorkink redt Enschedeër van verdrinking

Hans Vorkink uit Goor is in Enschede aan het eind van de middag bij een opmerkelijke reddingsactie betrokken geraakt. De Gorenaar kwam een blaffende hond tegen die hem naar zijn baasje dwong. Deze was met zijn rolstoel in de sloot beland en dreigde te verdrinken. Samen met een 13-jarige jongen heeft Vorkink, op advies van de hond, alarm geslagen. De politie en de ambulance hebben de man vervolgens gered. 

rolstoel1

Gerelateerde berichten

  • Entertainment doeleinden…11 februari 2020 Entertainment doeleinden… Het was een duur weekendje voor de verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Zondag waren de weersomstandigheden uitermate geschikt om een beetje achterstallig onderhoud aan het huis te […]
  • Volop activiteit tijdens sportieve avond18 augustus 2012 Volop activiteit tijdens sportieve avond Goor maakt zich vandaag op voor een warme en bovenal gezellige dag. Er is een divers programma samengesteld door diverse commissies, die de sportliefhebbers moeten bekoren. Één van de […]
  • Taart voor kinderen bij aftrap Houtkamp 201623 augustus 2016 Taart voor kinderen bij aftrap Houtkamp 2016 Onder tropische omstandigheden is vanochtend begonnen aan de 25ste uitgave van het Houtkamp. De jaarlijkse afsluiting van de zomervakantie is voor veel kinderen een van de hoogtepunten van […]
  • Twenthe onderuit in Zwolle29 oktober 2017 Twenthe onderuit in Zwolle Twenthe Goor heeft de goede week waarin in de comnpetitie werd gewonnen met 4-1 van Albatross en in de Tukker Cup van Jong Excelsior (4-3), geen vervolg kunnen geven. De ploeg van trainer […]
  • Opleiding in Goor voor mensen zonder diploma20 december 2018 Opleiding in Goor voor mensen zonder diploma Er komt een speciale MBO-opleiding in Goor voor mensen zonder diploma. Het ROC van Twente start in februari samen de stichting Anpak’n en de gemeente Hof van Twente starten in februari […]