Ergernis over duisternis…

De straatverlichting in een aantal wijken en straten in Goor heeft de laatste twee nachten af laten weten. Onder meer op ’t Tuindorp, de Kerkstraat, De Blauwververij, De Hogenkamp en de Hengevelderstraat was het na het invallen van de duisternis knap donder. Volgens de gemeente Hof van Twente is sprake van een netwerkstoring en is Cogas gisteren al bezig geweest om het probleem op te lossen. Dat was vannacht dus nog niet gelukt. Of de straten vanavond en vannacht wel weer verlicht is, is nog ongewis. Veel inwoners laten via social media hun ongenoegen blijken over het uitvallen van de straatverlichting. “Ronduit gevaarlijk” aldus één van hen op Facebook.

Duisternis in de Hengevelderstraat gisteravond

Gerelateerde berichten

  • Hogenkamp zonder straatverlichting10 september 2015 Hogenkamp zonder straatverlichting In de Goorse wijk Hogenkamp te Goor is het na zonsondergang op de meeste plaatsen donker. In nagenoeg de hele wijk is geen straatverlichting. Cogas is verantwoordelijk voor het laten […]
  • Goorse wegen glad, meisje raakt gewond21 januari 2016 Goorse wegen glad, meisje raakt gewond Het was op veel plaatsen in Goor spiegelglad gisteravond. Veel wegen, met name in de woonwijken waar niet preventief gestrooid is, werden geteisterd door opvriezing. Op de Hogenkamp raakte […]
  • PvdA komt met ‘vijf punten-plan’ voor ’t Tuindorp24 augustus 2020 PvdA komt met ‘vijf punten-plan’ voor ’t Tuindorp De lokale Partij van de Arbeid wil een vijf-punten plan voor het Tuindorp in Goor. De sociaal democraten vinden dat het veel te lang duurt voor er echte resultaten worden geboekt in deze […]
  • Goor op de ansichtkaart…28 februari 2015 Goor op de ansichtkaart… In deze maar vooral ook in de vorige eeuw is het Twentse Haagje regelmatig op de kiek gezet voor diverse ansichtkaarten. Selma Hoek stuurde de redactie een drietal bijzondere exemplaren. […]
  • ’t Oale Spoor in ere hersteld ?30 oktober 2014 ’t Oale Spoor in ere hersteld ? Een prent uit de jaren zeventig waar een vrouw kijkt over de treinrails in de richting van de Thomas Ainsworthstraat. De zogenoemde spoorlijn van Bello liep vroeger dwars door Goor en […]