Schoolfeestnieuws in het kort (8)

– De belangrijkste prijzen in de Allegorische Optocht worden dit jaar uitgereikt door Eric van den Burg. De voormalig kapper en gitarist (onder meer Travelin’ Band) is tegenwoordig duikinstructeur in Indonesië. Voor het Schoolfeest komt hij elk jaar terug naar Goor.

– Een 9 minuten durend filmpje van de Goorse Biertent Rellie blijkt een hit onder de Goorse internetgebruikers. Een heus journaal van het Chinese nieuwskanaal CCTV waarin de leden van het keurkorps een rondleiding krijgen bij De Braakmolen door een enthousiaste chinees. De film is te zien op de Facebookpagina van De Rellie.

– Marriet de Beer verzorgt dit jaar het commentaar bij de Kinderoptocht. Het olijke duo Fons Reuver en Oene Loonstra geven verslag bij de Allegorische Optocht. De optochten zijn in beeld bij Hofstreek TV en mogelijk nog via Facebook.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)26 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (6) * De wagenbouwers van Harperink (Dom Vedan) laten zich ondanks het ontbreken van de Allegorische Optocht niet onbetuigd. Zij hebben negen borden geplaatst in Goor op verschillende […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)25 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (5) * Vanavond wordt op Hofstreek FM vannacht 20.00 uur de tweede editie van de Schoolfeestkwis uitgezonden. Wie wordt de beste Schoolfeestkenner van 2021? De winnaar krijgt een […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)23 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (3) * Zoals te doen gebruikelijk wordt op ook andere plekken op deze aardbol stil gestaan bij het Feest der Feesten. Zo ook op Curaçao waar Gorenaar Eddy Braam een bungalowresort bestiert […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (2)22 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (2) * Vorig jaar zwierf een pluchen leeuw door Goor die overal opdook en via social media veel gedeeld werd tijdens zijn 'Schoolfeestavonturen'. Het dier heeft dat feest niet overleefd en […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)21 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (1) * Hoewel we voor de tweede keer het heilige domein niet kunnen betreden in het laatste weekend van juni zijn we er toch met de rubriek Schoolfeestnieuws in het kort. De komende week […]