Vrijwilliger gezocht voor fotobewerking

De Stoevelaar in Goor zoekt geregeld vrijwilligers die de bewoners net wat extra aandacht kunnen geven bij het aangaan van sociale contacten en bij activiteiten. Voor één van onze bewoners zoekt de instelling een maatje die kan helpen bij digitale fotobewerking. Voelt u zich aangesproken? Wilt u deze bewoner helpen? Neem dan contact op met Jolanda van den Noort, coördinator vrijwilligerswerk. Zij kan u verder informeren. Wellicht kunt u samen tot een afspraak komen. Telefoon 06-34362260, of e-mail: j.vandennoort@nullcarintreggeland.nl

Gerelateerde berichten

  • Vrijwilligers gezocht voor De Stoevelaar14 februari 2018 Vrijwilligers gezocht voor De Stoevelaar Een noodoproep van de Unie Van Vrijwilligers. "Wij zoeken met spoed enthousiaste vrijwilligers voor het restaurant van De Stoevelaar. Heeft u tussen 11.30 uur en 14.00 uur wat tijd over en […]
  • Verzorg het ontbijt in De Stoevelaar23 februari 2020 Verzorg het ontbijt in De Stoevelaar Carintreggeland Huis De Stoevelaar zoekt huiskamervrijwilligers die het leuk vinden om het ontbijt klaar te zetten en een groep ouderen bij het ontbijt te helpen. Maar ook om samen met […]
  • Stoevelaar en Wheehof zoeken vrijwilligers29 maart 2017 Stoevelaar en Wheehof zoeken vrijwilligers De Goorse woonzorgcentra De Stoevelaar en De naastgelegen Wheehof zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die werkzaam willen zijn bij verschillende afdelingen en bij diverse […]
  • Vrijwilligers gezocht voor de tuin18 september 2017 Vrijwilligers gezocht voor de tuin Carint Reggeland-huis De Stoevelaar zoekt vrijwilligers die willen helpen met het onderhouden van de belevingstuin. Deze tuin bestaat uit een moestuin, bloementuin, kruidentuin en rozen […]
  • Vrijwilligers gezocht voor De Stoevelaar31 augustus 2016 Vrijwilligers gezocht voor De Stoevelaar Vind je het leuk om een praatje te maken met ouderen, samen koffie te drinken of hen te begeleiden naar een activiteit? Carintreggeland zoekt voor De Stoevelaar in Goor vrijwilligers die […]