Geen treinen naar Hengelo (update)

Er was vanavond geen treinverkeer mogelijk tussen Hengelo en Goor. Er is een kiepwagen omgekanteld bij de sporthal in Delden. Sinds de klok van 18.00 uur was daardoor het treinverkeer ontregeld. Ondertussen is het spoor weer vrij en rijden de treinen met enige vertraging.

Foto: Martin Bakker

Gerelateerde berichten

  • Vertraging door storing op spoor Goor-Lochem26 juli 2017 Vertraging door storing op spoor Goor-Lochem Er rijden op dit moment geen treinen tussen Goor en Lochem vanwege een overwegstoring. De extra reistijd kan oplopen tot meer dan 30 minuten volgens vervoerder Syntus. De verwachting is […]
  • Geen treinen door aanrijding (UPDATE)4 september 2017 Geen treinen door aanrijding (UPDATE) Het treinverkeer van en naar Goor ligt voor onbepaalde tijd stil. Bij Ambt Delden heeft een aanrijding met een persoon plaats gevonden. Daardoor rijden er geen treinen op het traject […]
  • Treinen blijven om het half uur rijden21 januari 2015 Treinen blijven om het half uur rijden Er komt geen verandering in de dienstregeling van treinvervoerder Syntus op het traject Oldenzaal-Zutphen waaraan ook station Goor ligt. De lokale PvdA-fractie stelde gisteravond in de […]
  • Storing treinverkeer opgelost25 september 2018 Storing treinverkeer opgelost Het treinverkeer van en naar Goor heeft vanochtend bijna vier uur stilgelegen. Tussen Hengelo en Zutphen was het niet mogelijk om de treinen in te zetten in verband met een storing. […]
  • Treinverkeer gaat gebukt onder seinstoringen (update)7 mei 2016 Treinverkeer gaat gebukt onder seinstoringen (update) Update: De verstoring is sinds zondagochtend opgelost. Wie met de trein naar Hengelo reist heeft sinds vanmiddag vertraging door seinstoringen. De eerste seinstoring was tussen Goor en […]