Monument Wolter 65 jaar trouw aan De Rellie

Wolter Wiegerinck, een gelauwerd icoon van de Goorse Biertent Rellie. Vandaag werd hij letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet tijdens het jaarlijkse slotsoebat. De Goorse kunstenaar is namelijk 65 jaar lid van het keurkorps. Na de benoeming van deze onvolprezen mijlpaal klonk het vuurwerk bij de Buddy’s, net als bij de voorgaande vergaderingen van De Rellie. Naast Wiegerink waren er meer jubilea bij De Rellie, die vanochtend per trein de weg naar de Buddy’s aflegde (foto). Kijk hieronder voor een overzicht.

De Rellie in het centrum van Goor met Wolter als de padre de familia (tweede staand van links in het blauw)

15 jaar lid
-Tom Linthout
-Maikel Burgers
-Janneman vd Burg
-Hans Brunnekreef
-Ard Brunnekreef

20 jaar lid
-Jeroen vd Kolk
-Frits Toren

35 jaar lid
-Henk Schreuder

65 jaar lid
-Wolter Wiegerinck

Gerelateerde berichten

  • Gouden huwelijk Johan en Willy Kamp5 juni 2013 Gouden huwelijk Johan en Willy Kamp Het is vandaag alweer 50 jaar geleden dat Johan en Willy Kamp elkaar het Ja-woord gaven. Het feest wordt groots gevierd met de familie, vrienden en buren, die hen ook via deze weg nog vele […]
  • Kamerleden nemen kijkje bij asbestsaneringen1 februari 2016 Kamerleden nemen kijkje bij asbestsaneringen De gemeente Hof van Twente ontvangt vandaag een delegatie van de Vaste Kamercommissie Infrastructuur en Milieu voor een werkbezoek. De Kamerleden Jaco Geurts (CDA), Johan Houwers […]
  • Merendeel loopt te weinig tijdens Avond4Daagse31 mei 2018 Merendeel loopt te weinig tijdens Avond4Daagse Het grootste deel van de deelnemers aan de 5 kilometertochten tijdens de Goorse Avond4Daagse hebben tijdens de etappe van vanavond zo'n 1,2 kilometer te weinig gelopen. Een lus die nog […]
  • VVD onderdeel van nieuw Twents netwerk29 mei 2016 VVD onderdeel van nieuw Twents netwerk De lokale VVD krijgt een regionaal netwerk boven zich. In het kader van de bestuurshervormingen die door het hoofdbestuur van de VVD zijn geïnitieerd, is het lokale netwerk Twente Centraal […]
  • Klaassen naar halve finale beker17 november 2014 Klaassen naar halve finale beker Lieke Klaassen heeft zich met de dames van Het Ravijn geplaatst voor de halve finale van de KNZB-beker. De Goorse waterpoloster had een groot aandeel in de 13-8 zege in het kwartfinaleduel […]