Monument Wolter 65 jaar trouw aan De Rellie

Wolter Wiegerinck, een gelauwerd icoon van de Goorse Biertent Rellie. Vandaag werd hij letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet tijdens het jaarlijkse slotsoebat. De Goorse kunstenaar is namelijk 65 jaar lid van het keurkorps. Na de benoeming van deze onvolprezen mijlpaal klonk het vuurwerk bij de Buddy’s, net als bij de voorgaande vergaderingen van De Rellie. Naast Wiegerink waren er meer jubilea bij De Rellie, die vanochtend per trein de weg naar de Buddy’s aflegde (foto). Kijk hieronder voor een overzicht.

De Rellie in het centrum van Goor met Wolter als de padre de familia (tweede staand van links in het blauw)

15 jaar lid
-Tom Linthout
-Maikel Burgers
-Janneman vd Burg
-Hans Brunnekreef
-Ard Brunnekreef

20 jaar lid
-Jeroen vd Kolk
-Frits Toren

35 jaar lid
-Henk Schreuder

65 jaar lid
-Wolter Wiegerinck

Gerelateerde berichten

  • Drama voor Kloots, geen Nederlandse titel na valpartij13 oktober 2019 Drama voor Kloots, geen Nederlandse titel na valpartij Een hele bittere pil voor Cliff Kloots. In de laatste twee wegraces van het seizoen liet hij zich toch nog van de troon stoten door Danny van der Sluis, zie zich op zijn beurt verrassend […]
  • Gracieuze Houdini-act Twenthe II13 april 2009 Gracieuze Houdini-act Twenthe II Met een 3-1 achterstand in de 94ste minuut had niemand bij eerste klasser vv Twenthe vanochtend überhaupt nog een sprankje hoop op een goede afloop. Het duel tegen hoogvlieger Dos’19 leek […]
  • Groene handen-cursus voor kinderen27 februari 2018 Groene handen-cursus voor kinderen Het komt uit de koker van een aantal kinderen en het Creatief Centrum van de Reggehof pakte het op. In samenwerking met de Stadslandbouw Hof van Twente komt er een zogenoemde Groene […]
  • Broertje voor Goors- en Maarkelsnieuws4 november 2011 Broertje voor Goors- en Maarkelsnieuws Er is een nieuwe loot aan de boom met de lokale sites voor kernen in de Hof van Twente. Sinds deze week is ook Wegdamsnieuws.nl in de lucht. De lokale, digitale dorpskrant voor Hengevelde. […]
  • Winterwandeling WSV Tempo30 januari 2019 Winterwandeling WSV Tempo W.S.V. Tempo D.M.G. organiseert zondag de tweede van haar drie winterwandelingen. Er zijn mooie routes uitgezet over circa 5, 10 en 15 kilometer door de omgeving van Goor en Markelo. De […]