Schoolfeestnieuws in het kort (12)

– Een schitterend filmpje gemaakt door filmmaker Stephan Kuipers doet de Goorse harten sneller kloppen in aanloop naar het Feest der Feesten. Vier jaar geleden was het Koningspaar op bezoek in het kader van het 750-jarig bestaan van de stad Goor en dat bezoek werd in de Tente afgesloten met het Goors Victorie, meegezongen door Koning Willem Alexander en Koningin Maxima. Deze uitvoering van het volkslied is de basis voor het fraaie Schoolfeestfilmpje dat via deze LINK is te bekijken.

– De Tente is nagenoeg helemaal klaar om de komende dagen in gebruik te worden genomen. Veel werk is verzet door de zogenoemde opbouwploeg, de afgelopen dagen die onder meer de ‘bierdoorgang’ door het gemeentehuis weer in gereedheid brachten. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan de opbouw van het geluid en de inrichting voor de Seniorenmiddag, morgen.

– De nieuwe entree van de Tente is ook geplaatst. Deze opblaasbare Schoolfeestboog werd onlangs al gepresenteerd in de Schoolfeestloods en is nu het nieuwe aangezicht voor de tent. De grote gele ingang is gemaakt door JP – Airdesign in Meppel.