Burgemeester Hoes zwicht wel

onnohoesEr speelde eenzelfde kwestie als in Goor, maar in Maastricht mag tijdens de komende carnaval bier toch gewoon in een glas geschonken worden. Burgemeester Hoes schort zijn verbod op bierglazen zeker een jaar op. Tijdens carnaval wordt gekeken hoe kroegbazen, carnavalsvierders en ook de hulpdiensten met het bierglas omgaan. Na het feest wordt dat geƫvalueerd. Of Hoes zijn beslissing ook deelt met onze burgemeester Hans Kok, is nog ongewis.

Gerelateerde berichten

  • Vernielingen aan auto’s in Kievitstraat22 september 2015 Vernielingen aan auto’s in Kievitstraat In de Kievitstraat hebben onverlaten in de nacht van zondag 20 september vernielingen aan geparkeerde wagens aangebracht. Bij een zestal auto's werden de spiegels afgebroken. De politie […]
  • Goorse Marit Cent toch in wielerronde31 augustus 2018 Goorse Marit Cent toch in wielerronde Marit Cent gaat zaterdag toch van start in de Ronde van Goor. De 19-jarige Goorse wielrenster was lange tijd uit de running door blessureperikelen, maar maakte afgelopen zondag haar […]
  • ruesink15 maart 2013 Ruesink sluit zich aan bij JAMES Autobedrijf Ruesink voert sinds 1 maart de naam JAMES Auto & Service Ruesink. Het bedrijf aan de Laarstraat was op zoek naar nieuwe kansen om zijn klanten nog beter van dienst te zijn. […]
  • Sarah vandaag voor Dianne Escher18 juni 2015 Sarah vandaag voor Dianne Escher Dianne Escher vindt vandaag ook Sarah op haar pad. De sportieve tennisster en vaste waarde bij De Stoevelaar zag haar tuin opgesierd met poppen en spandoeken ter ere van deze mijlpaal. De […]
  • Hansie Hansie Lammertink 50 jaar 25 januari 2013 Hansie Hansie Lammertink 50 jaar Afgelopen woensdag heeft Hansie Hansie Lammertink ook Abraham gezien. Hans is daarmee de derde in het 5e elftal van vv Twenthe die, in nog geen half jaar tijd, deze mijlpaal bereikt. Zijn […]