Schoolfeestnieuws in het kort (13)

– Ook de commercie speelt handig in op het Feest der Feesten. Drogisterij Etos baart vandaag opzien met de zogenoemde ‘Kater Killers’. Deze pillen moeten je weer fris aan de start brengen na een zware Schoolfeestdag- en avond. “Neem 2 tabletten met twee glazen water in voor het slapen gaan” luidt het advies. De pilletjes kosten trouwens 1 euro 49. Per twee. Dat dan weer wel.

– Aan het omvangrijke arsenaal Schoolfeestliederen worden nog steeds nummers toegevoegd. Vandaag postte Apollonia Sligman, zangeres en commissielid van de Stichting School- en Volksfeest, een eigen lied onder de titel “O Schoolfeest, wat hol ik van oe !”. Het lied met bijbehorende clip is via deze LINK te beluisteren- en te bekijken.

– De Goorse kinderen hebben vandaag op de basisscholen het speciale kinderprogrammaboekje van het Schoolfeest ontvangen. Daarbij ook vier kermisbonnen. De deelnemers aan de kinderoptocht krijgen er zaterdag na afloop van de rondgang er nog eens zes bij.

 

Gerelateerde berichten

  • Geen kermis, wel een Schoolfeest-rugtas…23 juni 2020 Geen kermis, wel een Schoolfeest-rugtas… De kinderen van de zes Goorse basisscholen zijn vandaag verrast door leden van de Kindercommissie van de Stichting School en Volksfeest met voor iedereen een speciale rugtas. Dit om het […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)24 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (9) Er kan ook dit jaar weer gestemd worden op de beste Schoolfeestnummers uit de geschiedenis. Er wordt door Hofstreek FM weer een Top 25 samengesteld die komende vrijdagmiddag zal worden […]
  • PvdA Hof van Twente zaait klaprozen bij Stadslandbouw15 maart 2021 PvdA Hof van Twente zaait klaprozen bij Stadslandbouw Op weg met flyers voor de landelijke verkiezingen hebben vrijwilligers van de PvdA Hof van Twente een tussenstop gemaakt bij de Stadslandbouw in de Goorse Kerkstraat dit weekeinde. Oud […]
  • Basisscholen in Goor gewoon open op één na7 februari 2021 Basisscholen in Goor gewoon open op één na Door de extreme winterse omstandigheden hebben diverse scholen in het land besloten om morgen (maandag) de deuren nog gesloten te houden. In Goor gaan echter de meeste scholen 'gewoon' […]
  • Digitaal lokaal kinderverhaal nu als prentenboek uitgegeven25 januari 2021 Digitaal lokaal kinderverhaal nu als prentenboek uitgegeven HofPower heeft het digitale verhaal over de schapenvriendjes Bic & Lev nu als prentenboek uitgegeven. Bic en Lev gaan in het verhaal op zoek naar een ideale plek in Hof van Twente. […]