Schoolfeestnieuws in het kort (13)

– Ook de commercie speelt handig in op het Feest der Feesten. Drogisterij Etos baart vandaag opzien met de zogenoemde ‘Kater Killers’. Deze pillen moeten je weer fris aan de start brengen na een zware Schoolfeestdag- en avond. “Neem 2 tabletten met twee glazen water in voor het slapen gaan” luidt het advies. De pilletjes kosten trouwens 1 euro 49. Per twee. Dat dan weer wel.

– Aan het omvangrijke arsenaal Schoolfeestliederen worden nog steeds nummers toegevoegd. Vandaag postte Apollonia Sligman, zangeres en commissielid van de Stichting School- en Volksfeest, een eigen lied onder de titel “O Schoolfeest, wat hol ik van oe !”. Het lied met bijbehorende clip is via deze LINK te beluisteren- en te bekijken.

– De Goorse kinderen hebben vandaag op de basisscholen het speciale kinderprogrammaboekje van het Schoolfeest ontvangen. Daarbij ook vier kermisbonnen. De deelnemers aan de kinderoptocht krijgen er zaterdag na afloop van de rondgang er nog eens zes bij.

 

Gerelateerde berichten

  • Geen kermis, wel een Schoolfeest-rugtas…23 juni 2020 Geen kermis, wel een Schoolfeest-rugtas… De kinderen van de zes Goorse basisscholen zijn vandaag verrast door leden van de Kindercommissie van de Stichting School en Volksfeest met voor iedereen een speciale rugtas. Dit om het […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)24 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (9) Er kan ook dit jaar weer gestemd worden op de beste Schoolfeestnummers uit de geschiedenis. Er wordt door Hofstreek FM weer een Top 25 samengesteld die komende vrijdagmiddag zal worden […]
  • Future Dance en Tornado op Goorse kermis26 mei 2017 Future Dance en Tornado op Goorse kermis De stichting Goors School en Volksfeest heeft vandaag de lijst met kermisattracties voor het komende Schoolfeest bekend gemaakt. Op het plein voor de Tente dit jaar dit jaar kan de jeugd […]
  • Al 400 inschrijvingen online Schoolfeestquiz25 april 2020 Al 400 inschrijvingen online Schoolfeestquiz Er hebben zich al bijna 400 deelnemers aangemeld voor de Schoolfeestquiz die vanavond vanaf 20:30 uur is te volgen op YouTube en de Facebook-site van de stichting School en Volksfeest. […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (12)21 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (12) * Gistermiddag is een vaatje bier aangeboden aan de optocht-deelnemers door het Schoolfeestbestuur. In de Schoolfeestloods hield voorzitter Erwin Zwierink een toespraak waarin hij de […]