Schoolfeestnieuws in het kort (13)

– Ook de commercie speelt handig in op het Feest der Feesten. Drogisterij Etos baart vandaag opzien met de zogenoemde ‘Kater Killers’. Deze pillen moeten je weer fris aan de start brengen na een zware Schoolfeestdag- en avond. “Neem 2 tabletten met twee glazen water in voor het slapen gaan” luidt het advies. De pilletjes kosten trouwens 1 euro 49. Per twee. Dat dan weer wel.

– Aan het omvangrijke arsenaal Schoolfeestliederen worden nog steeds nummers toegevoegd. Vandaag postte Apollonia Sligman, zangeres en commissielid van de Stichting School- en Volksfeest, een eigen lied onder de titel “O Schoolfeest, wat hol ik van oe !”. Het lied met bijbehorende clip is via deze LINK te beluisteren- en te bekijken.

– De Goorse kinderen hebben vandaag op de basisscholen het speciale kinderprogrammaboekje van het Schoolfeest ontvangen. Daarbij ook vier kermisbonnen. De deelnemers aan de kinderoptocht krijgen er zaterdag na afloop van de rondgang er nog eens zes bij.

 

Gerelateerde berichten

  • 23 juni 2021 Prijsvraag met QR-codes langs route kinderoptocht Op de route waar normaliter de kinderoptocht op zaterdag met Schoolfeest langs gaat, zijn voor deze editie op tien locaties langs deze route even zoveel QR-codes verstopt voor het raam […]
  • Geen kermis, wel een Schoolfeest-rugtas…23 juni 2020 Geen kermis, wel een Schoolfeest-rugtas… De kinderen van de zes Goorse basisscholen zijn vandaag verrast door leden van de Kindercommissie van de Stichting School en Volksfeest met voor iedereen een speciale rugtas. Dit om het […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)24 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (9) Er kan ook dit jaar weer gestemd worden op de beste Schoolfeestnummers uit de geschiedenis. Er wordt door Hofstreek FM weer een Top 25 samengesteld die komende vrijdagmiddag zal worden […]
  • Ajuu en succes in de brugklas…7 juli 2021 Ajuu en succes in de brugklas… Het is een bijzondere week voor de kinderen van groep 8 van de Goorse basisscholen. Na het opvoeren van de diverse musicals waarvoor heel lang is geoefend was het vandaag dan toch echt de […]
  • Steijn Hofhuis wint QR-codewedstrijd Schoolfeest4 juli 2021 Steijn Hofhuis wint QR-codewedstrijd Schoolfeest De 5-jarige Steijn Hofhuis is de winnaar geworden van de QR-codewedstrijd van de stichting School en Volksfeest. Kinderen konden tijdens het alternatieve Schoolfeest langs de route van de […]