Kinderoptocht prooi voor De Puntdak

Het blijft een prachtig beeld. Drommen enthousiaste mensen in het centrum van Goor die de deelnemers van de Kinderoptocht aanmoedigen. Ook dit jaar was de Kinderoptocht weer een onverdeeld succes, ondanks wat kleine regendruppels. De winst ging tijdens de prijsuitreiking naar basisschool De Puntdak. Zij wisten de harten van de jury te veroveren met hun Lego-creaties en bouwstenen. De publieksprijs is gewonnen door de Wiekslag, die ‘Samen’ als thema hadden. Na de kinderoptocht togen de meeste ouders met hun telgen naar het domein van de Tent en natuurlijk de kermis, die vanmiddag goed is bevolkt met (groot)ouders en kinderen. In de Tent gaat de Familiereünie om 16.00 van start.

De volledige uitslag van de Kinderoptocht:
1: De Puntdak
2: ’t Gijmink
3: Heeckeren
4: Wiekslag, Prins Constantijnschool en de Albatros

Publieksprijs: De Wiekslag

Völle Wille, de groep van kinderen die buiten Goor naar school gaan, kreeg een eigen prijs. De Smurfen wonnen bij de kleine groepen.

Gerelateerde berichten

  • Steijn Hofhuis wint QR-codewedstrijd Schoolfeest4 juli 2021 Steijn Hofhuis wint QR-codewedstrijd Schoolfeest De 5-jarige Steijn Hofhuis is de winnaar geworden van de QR-codewedstrijd van de stichting School en Volksfeest. Kinderen konden tijdens het alternatieve Schoolfeest langs de route van de […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (13)24 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (13) - Wie tussen de Schoolfeestloodsen en de plek van de opstelling aan de Irisstraat woont kan deze ochtend rekenen op een stevige wekservice. De grote wagens trekken al voor 9.00 uur […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)14 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (3) - Een ware traditie. Het posten van foto's op bijzondere plekken op de wereld met de Schoolfeestvlag. Het heilige gele banier prijkt ook op de Mont Ventoux. De historische berg in […]
  • Optochten opnieuw op Hofstreek TV29 juni 2017 Optochten opnieuw op Hofstreek TV De kinderoptocht van afgelopen zaterdag en de allegorische optocht op de zondag tijdens het School en Volksfeest worden komende zondag opnieuw uitgezonden op Hofstreek TV. De herhalingen […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (17)24 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (17) - Dag drie van het feest der feesten. Vandaag opnieuw een traditionele dag. De weersverwachtingen zijn redelijk gunstig, als is het te hopen voor de kinderen dat ze de Kinderoptocht […]